Presa RUSĂ: În UCRAINA a început AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!

Presa RUSĂ: În UCRAINA a început AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!

În Ucraina a început deja cel de al Treilea Război Mondial, întrucât s-a ajuns la o fază când America nu mai este în stare să rezolve situaţia prin negocieri şi nimeni nu poate opri cursul militar, deja pornit, susţine presa rusă, citată de Ziare.com.

Pe faţă, „pacifistul” Putin preferă negocierile
În plus, Uniunea Economica BRICS, stabilită de Brazilia, Rusia, China, India şi Africa de Sud reprezintă un război economic declarat făţiş dolarului, devenind astfel o ameninţare letală pentru interesele financiare americane, imposibil de rezolvat prin mijloace economice, se arată într-un articol din Pravda.

Ca urmare, Statele Unite vor fi nevoite să constate într-o zi că războiul economic pe care l-au dus până acum este ca şi pierdut şi nu-i mai rămâne altă speranţă decât numai un război real, cu mijloace militare.

Potrivit articolului, Putin ar fi avut ocazia să ocupe rapid şi fara mari eforturi teritoriile conflictuale din estul Ucrainei, unde populaţia manifestă o vadită simpatie pentru Rusia.

Dar n-o face, pentru a mai oferi Statelor Unite pretext de negocieri, cu atât mai mult cu cât este convins că negocirile şi lupta economică îl vor avantaja la obţinerea victoriei şi sunt de preferat, faţă de confruntarea militară.

Dar, mai presus de toate, Kremlinul este convins că înfrângera dolarului de către BRICS va însemna distrugerea economică nu numai a Americii, ci a acelor cercuri care profită de avantajele monedei americane, numai pentru că se pricep să deţina dolarul şi să-l ruleze.

Visul Moscovei: Un Maidan anti-american
Situaţia conflictuală a Ucrainei serveşte interesele americane şi, ca urmare, America nu-şi poate permite să accepte rezolvarea prin negoceri. Ca urmare, se opune federalizării, numai ca nu cumva asta să stingă conflictul.

Dimpotrivă, preferă o Ucraina aflată în focarul tuturor provocărilor, capabilă să menţină starea de haos şi de incertitudine, ţinând încordată tensiunea din ţările vecine şi putând declanşa oricând un război pe faţă contra Rusiei.

Experţii ruşi consideră că, dacă printr-o minune s-ar opri războiul din Donetsk, Kievul va primi indicaţii de la Washington să atace Crimeea. Poate unii vor considera acţiunea justificată, pentru că Rusia şi-a anexat această peninsulă. Poate alţii vor gândi că aşa ceva este imposibil, dată fiind slăbiciunea armatei ucrainene.

Indiferent ce cred unii sau alţii, articolul din Pravda consideră ca acţiunea n-ar avea alt scop decât să provoace intervenţia ţărilor europene, să sară în ajutorul Ucrainei şi să intre în joc cu trupele lor, desfăşurând primele acţiuni de amploare ale unui al Treilea Razboi Mondial.

În opinia unui expert consultat de Pravda, singura salvare în acest al doisprezecelea ceas ar fi trezirea popoarelor europene, care simt cum economia lor se îneacă în mocirla sancţiunilor reciproce, practicate la imboldul Americii. Acum ar fi momentul să se trezeasca Kievul, în sfârşit, declanşând un nou Maidan, de data acesta anti-american.

Ruşii prezic colapsul Ucrainei, pe care l-au declanşat tot ei
Altfel, dacă Europa va continua să-l tot susţină pe Poroşenko, soarta Ucrainei nu poate fi decât colapsul general, dezmembrarea totală, iar soarta Europei prăbuşirea într-un conflict pe care singura şi-l construieste, cu mâna ei.

Nu mai este un secret nici faptul că America se pregăteşte intens pentru un război nuclear. Altfel, nu s-ar explica de ce Statele Unite au trimis recent în Europa trei bombardiere strategice de ultimul tip, model B-52, capabile să transporte focoase nucleare.

Conform informaţiilor apărute în Politonline, avioanele, cantonate în Marea Britanie, vor executa timp de două săptămâni zboruri de antrenament în spaţiul European, pentru a se „familiariza cu bazele din regiune şi cu operaţiunile ce se pot desfăşura acolo”.

Articolul concluzionează că scopul probabil al unei asemenea misiuni nu poate fi altul decât pregătirea Washingtonului pentru confruntarea cu Kremlinul într-un război nuclear, după ce se va convinge că războiul economic a dat greş.

Sursa: Ziare.com

  1. Nu stiu cat de aproape e sau nu un al treilea razboi, dar eu chiar am vazut 3 avioane de dimensiuni mari. Nu stiu daca erau sau nu bombardiere, dar erau foarte mari, cu inscriptii militare si zburand la joasa inaltime, mergeau in formatie de 3. Asta s-a intamplat acum 2 saptamani, eu fiind la o partida de pescuit cu cativa prieteni, in Scandinavia.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.