Președinte NOU la ALDE Arad. Ce spune deputatul Eusebiu Pistru

Președinte NOU la ALDE Arad. Ce spune deputatul Eusebiu Pistru

Organizatia Municipală a ALDE Arad are un nou președinte interimar.

Astfel, în această funcție a fost ales Iulian Octavian Stana, lector universitar doctor, prodecan în cadrul Facultății de Medicină a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad.

„Pentru o democrație tânâră și relativ fragilă, așa cum este cea din România, comportamentul politic al generațiilor tinere este un element foarte important.  În prezent, nivelul de participare și împlicare al tinerilor în politică este unul destul de scăzut, atât la nivel național cât și local. Având în vedere că tinerii de azi vor fi cetățenii de mâine, unul din obiectivele mele va fi atragerea și implicarea acestora în viață politică arădeană și nu numai. Dorim ca aceștia să se implice politic si nu numai în schimbarea felului în care se dezvoltă orașul Arad și implicit județul. Împreună cu domnul deputat Eusebiu Pistru, președinte al Organizației Județene ALDE Arad și cu colegii noștri de partid, vom deschide ușa tinerilor ce doresc implicare în viața politică, și sperăm că prin acest demers vom deschide o cale către un viitor, mai mult sau mai puțin îndepărat, în care tinerii se vor implica pentru schimbarea culturii politice actuale”, a declarat Iulian Stana.

La rândul său, deputatul Eusebiu Pistru a declarat: „Doresc să formez o echipă tânără și eficentă atît la organizația de municipiu cât și la organizația județeană ALDE Arad. Putem face lucruri frumoase pentru comunitatea noastră, dorim să facem politică pentru cetățeni și în folosul lor. Avem mult de muncă împreună iar tinerii sunt viitorul acestei țări și merită o șansa pentru viitorul lor”.

  1. un tichigiu si un medic .Se potrivesc de minune .

    Raspunde
  2. DOCTORE FA REPEDE UN CONSULT MEDICAL LA ACOPERIS.

    Raspunde
  3. Pthuii patachinoilor , iarasi apare uzatul asta manelist zis pistru , cel far de grup parlamentar , dar la care panarama prafoasa e vicepresedinte …???? cat despre astalaltul… politician de 2 bani , promovat de manelist , avand merite 0000000 !

    Raspunde
  4. Gurirele rele zic ca pistru iatu’ va fi in curanad PRESh edinte la alde ….MUNAR !!!

    Raspunde
  5. UN tinichigiu de nota ZERO BARAT ….POLITICIAN DE PLEAVÂ….

    Raspunde
  6. Pistru-tolobonu , rusinea politicii aradene , politicianul de 2 bani ruginiti , in afara de tupeu de cocalar si mult vid in cutia craniana … nimic…nimic !

    Raspunde
  7. Tusea vaselinoasa si junghiul vargalau , unul sub mediocru si unul folosit ! Martafoii din imagine stiu ei ce zic !

    Raspunde
  8. La tomberonul politicii cu voi si cu tradatorul liberalismului , tariceanu-ramoliceanu -2%

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.