Președintele ALDE Arad: „În anul centenar, Aradul se duce spre ruină”

Președintele ALDE Arad: „În anul centenar, Aradul se duce spre ruină”

Președintele ALDE Arad, Eusebiu Pistru, a criticat dur, în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, administrația arădeană, atât pe cea municipală cât și pe cea județeană.

„Din momentul în care am preluat conducerea ALDE Arad, am afirmat că nu vrem să facem opoziție de tip Gică contra, am spus că nu vom căuta cu orice preț să găsim nod în papură administrației, că nu vom prelua nici un fel de mesaj denigrator fără o bază reală. Din păcate, acest mesaj a fost prost înțeles, iar actuala administrație a crezut că va putea să inducă ideea falsă că pot să accept strecurarea ideii că nu pot sau nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Din acest motiv, vreau vă spun un singur adevăr: în anul centenar, Aradul se duce spre ruină, minciunile administrației locale sunt doar despre viitor, știu să mintă despre ce nu va fi niciodată, nu spun «am făcut», ci doar «vom face»”, a declarat Eusebiu Pistru.

„Conducerea Consiliului Județean ne bombardează cu tot felul de communicate de presă, rostogolind zeci de milioane de euro pentru arădeni, când, de fapt, acestea sunt doar intenții declarate, nu realizări. Ați văzut o realizare majoră făcută de Consiliul Județean în ultimi doi ani ? Din păcate, Aradul a rămas în trecut și trăiește în viitor. Cum să te lauzi cu ce ai vrea să faci, prezentând totul ca pe un fapt împlinit, când, de fapt, așa ceva nu există? Vreau doar să pun niște întrebări actualei administrații.

  1. De ce Monumentul Marii Uniri nu va fi amplasat la Arad cu ocazia Centenarului?
  2. De ce casa corifeului Marii Uniri, Cicio Pop, este lăsată în paragină, exact acum?
  3. De ce Primăria Aradului nu face nimic pentru salvarea Teatrului Vechi? Se urmărește, cumva, eludarea istoriei ? Tot ce este posibil, cu actuala conducere administrativă a Aradului.

Nu vreau să arunc acuze nefondate, vreau să spun doar atât: își bat joc de noi, fac ce vor și ce știu, dar minciuna nu va mai ține mult, orice minciună are picioare scurte”, a mai adăugat Eusebiu Pistru (foto), președintele ALDE Arad.

  1. PISTRULE lasa istoria la altii care o cunosc .

    Raspunde
  2. Insul asta e ipocrizia in talpi , noroc ca aradenii cunosc realitaea , aceea ca Pistrosu e basisto-falchist fara nici o sansa de redresare , prietenii stiu de ce !!!

    Raspunde
  3. Aradul nostru drag se face de rasul natului cu asemenea politicieni , Pistru asta se pricepe doar la manele si chiolhanuri !

    Raspunde
  4. Mama , mama …da ce fatau de vodcar are asta , in mod clar ALDE la Arad e ca si disparut , traiasca vodca cu pistrui !

    Raspunde
  5. Da Pistru nu afost complice pina acum la actuala stare a aradului? s-a furisat si el la ALDE la comanda lui Falca pentru a controla esicherul politic dupa 2020.
    Rusine cita ipocrizie domnule Pistru.

    Raspunde
  6. Pun prinsoare pe 10 sticle de vodca , eu zic ca individul asta nu stie alfabetul !Voi ce spuneti ?

    Raspunde
  7. Bisth d-acilea , ma panarama manelista !

    Raspunde
  8. Eu nu fac pariu , sunt sigur ca l-as pierde . In schimb stie sa adune in jurul lui mancatorii de tocana de oaie si bautorii de bere ieftina , din pacate pt. el si astia …putini , putinei !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.