Președintele CJA: „Putem discuta deja despre șantierul drumului expres Arad – Oradea”

Președintele CJA: „Putem discuta deja despre șantierul drumului expres Arad – Oradea”

Compania Consitrans a început studiile și lucrările pe teren, pentru pregătirea documentației tehnice a drumului expres Arad – Oradea.

Proiectanții și inginerii sunt pe traseu. Această fază a șantierului presupune realizarea studiilor topografice și geotehnice, studiilor arheologice și a lucrărilor de deminare, analize de impact și  documentatiile de mediu, studiile de trafic, evaluările de impact, auditul de siguranță rutieră, studiile de soluții pentru relocări de utilități etc.

„Estimăm că această etapă va dura cel puțin 6 luni, după care munca se mută în birou, la planșa de proiectat. Estimăm că până în luna august vom avea proiectul tehnic. Rog proprietarii de teren unde se execută forajele și prospecțiunile pentru studiile necesare lucrărilor să înțeleagă disconfortul creat și le mulțumesc pentru susținere. Ultimele exproprieri estimăm că se vor realiza în termen de aprox. 12 luni. Le mulțumesc tuturor primarilor implicați în proiect și colegului meu de la CJ Bihor, Ilie Bolojan, pentru implicare și interes”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad (CJA).

  1. […] post Președintele CJA: „Putem discuta deja despre șantierul drumului expres Arad – Oradea” appeared first on […]

    Raspunde
  2. FELICITARI PNL ARAD!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.