Președintele Foto Club Arad participă la expoziția „Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste” alături de mari artiști din România și Europa

Președintele Foto Club Arad participă la expoziția „Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste” alături de mari artiști din România și Europa

Mircea Octavian Boran, președintele Foto Club Arad, a participat în vara acestui an împreună cu nume importante din fotografia românească, dar şi europeană la o tabără de fotografie în judeţul Sălaj.

„Mulţumesc încă o dată organizatorilor, dar şi oamenilor deosebiţi pe care i-am întâlnit acolo, spune Mircea O. Boran.

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu orele 17.00, va fi vernisată la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Expoziția de fotografie „Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste”.

Vor expune artiștii fotografi care au fost prezenți în Sălaj cu ocazia Taberei de Fotografie: Manolis Metzakis (Grecia), Ivo Borko, Stefi P. Borko (Slovenia), Virgilio Bardossi (Italia), Csaba Balasi (Miercurea Ciuc), Nagy Lajos (Târgu Secuiesc), Adela Rusu (Oradea), Ovi Pop (Oradea), Grigore Roibu (Deva), Bikfalvi Zsolt (Carei), Mircea O. Boran (Arad), dar și sălăjenii Olaru Ecaterina, Olaru Sebastian și Mirel Matyas.

Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj în parteneriat cu Asociația Artiștilor Fotografi din România.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.