Klaus Iohannis AVERTIZEAZĂ: Corupţia NU va mai fi tolerată pentru că a început să UCIDĂ

Klaus Iohannis AVERTIZEAZĂ: Corupţia NU va mai fi tolerată pentru că a început să UCIDĂ

În urma tragediei de la clubul Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 30 de tineri, iar peste o sută au fost răniţi, din care unii se zbat între viaţă şi moarte, a devenit şi mai clar faptul că sistemul este atât de corupt încât oameni nevinovaţi au plătit cu viaţa.

Lucrurile nu mai pot continua aşa şi este dramatic că a fost necesar un asemenea eveniment nefericit pentru ca autorităţile să ia atitudine.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj dur pentru instituţiile şi autorităţile statului, declarând că nu mai poate fi tolerată incompetenţa şi corupţia de nici un fel, deoarece a început să ucidă, informează realitatea.net.

„Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți. Ne-au arătat acest lucru sute de medici și infirmiere care au venit la spital fără să fie obligați, miile de români care au donat sânge sau zecile de voluntari care și-au oferit sprijinul oriunde era necesar. Vreau să le mulțumesc pentru inițiativă, implicare și omenie. Le asigur pe toți de respectul meu. În acest momente, avem datoria să învățăm o lecție din păcate plătită cu atâtea vieți și cu atâta suferință. Nu mai avem voie să tolerăm incompetența unor autorități, ineficiența unor instituții și nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide”, a spus Iohannis.

 

  1. S-a trezit si asta cu lucrurile lui bine facute vorbind.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.