Președintele Organizației de Tineret a PNL Arad Andrei Fuliaș A DEMISIONAT din toate funcțiile deținute în partid

Președintele Organizației de Tineret a PNL Arad Andrei Fuliaș A DEMISIONAT din toate funcțiile deținute în partid

Președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad Andrei Fuliaș a demisionat, astăzi, din toate funcțiile pe care le deținea în partid.

Fuliaș a postat pe pagina sa personală de Facebook următorul mesaj:

„Dragi colegi și prieteni, a venit momentul să anunț public o decizie pe care am luat-o cu ceva timp în urmă. Unii dintre voi știți deja, alții ați auzit din diferite surse în ultimele zile, alții doar bănuiți și nu sunteți siguri. Anume, că am decis să renunț la funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret a PNL Arad, la cea de coordonator al Departamentului de Comunicare al PNL Arad (sau purtător de cuvânt al PNL Arad, depinde cum vrea fiecare să-i spună), la cea de coordonator al echipei de campanie parlamentare de la nivelul Colegiului 7, dar și la postura de consilier în cadrul cabinetului domnului primar. Odată cu decizia de a renunța la președinția TNL Arad, probabil că îmi pierd automat și funcția de vicepreședinte al Biroului Național TNL.

Aș vrea să nu insistați cu întrebări de genul: „De ce? Cum? Ce te-a făcut să iei decizia asta?”. Va veni, probabil, și momentul în care voi explica și cauzele, dar nu cred că e nici momentul potrivit, nici locul potrivit. Vă rog pe toți să nu trageți concluzii pripite sau greșite cu privire la decizia mea și să nu căutați explicații acolo unde nu există! Decizia este a mea și numai a mea, iar explicațiile le puteți găsi numai la mine, dar nu acum! Poate niciodată!

Le mulțumesc tuturor colegilor mei din Organizația de Tineret, care mi-au fost alături atâția ani și care m-au acceptat ca fiind reprezentantul lor! În același timp le mulțumesc și colegilor din Biroul Național al TNL, care la rândul lor m-au acceptat printre ei!

Le mulțumesc tuturor colegilor din PNL Arad, parlamentari, primari, consilieri județeni sau locali, ori simpli membri, pentru colaborarea pe care am avut-o în toți acești ani în care am făcut front comun pentru aceeași cauză!

Îi mulțumesc, totodată, și domnului Gheorghe Falcă, care în calitate de președinte al PNL Arad m-a sprijinit și a crezut în potențialul meu ca profesionist, ca tânăr (eventual politician) și ca om!

Nu știu ce voi face în continuare, încotro mă voi îndrepta, dar voi avea timp să-mi analizez opțiunile și sper să iau decizia cea mai bună.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!”

Citește și:

Party la PSD, după ce Fuliaș a DEMISIONAT din PNL

Loading...
 1. paguba in ciuperci !

  Raspunde
 2. Multumestei lui Falca ca merita!!! Eu cred si sunt sigur ca chear Falca Tea executat din păcate PNL nu mai exista Falca nu e PNL tot Basist E

  Raspunde
  • Cristi, nu m-a executat nimeni! Mi-am dat demisia singur din respectivele funcții! Crede-mă, dacă mă executa cineva, nu plecam de maniera asta, ci avem un alt tip de reacție, mai dură!
   Am plecat pentru că așa am considerat că trebuie să fac! O să explic public, la momentul potrivit, motivele mele.
   Toate bune! 🙂

   Raspunde
 3. PNL-ul se mandreste cu tinerii dar nu vad nici unul

  Raspunde
 4. Nu o să spună niciodată ! Falcă e cool !

  Raspunde
 5. D-le Andrei Fulias demisia este un act unilateral si un gest de onoare mai ales ca in urma ei a-ti suferit si unele pierderi materiale dar gestul este de apreciat.Un exemplu ar putea fi si pentru cei de la ALDE d-le CIUPE.

  Raspunde
 6. Fraieru’ ăsta de Fuliaş era, după unii, o speranţă a jurnalismului arădean. A făcut însă pasul spre politică, sperând că va pune el coada la prună în PNL, că va urca în elita politico-administrativă a judeţului (poate şi mai mult), că va primi funcţii şi bani, că-şi va rezolva unele probleme personale, etc., etc. (aşa cum speră toţi cei care intră în politică). L-a criticat de câteva ori pe Fify şi pe alţi pesedişti, dar n-a mai avut răbdare să lingă ani de zile diverse dosuri, sau să se facă util la hoţii şi la mafiotisme, abia după aceea să aştepte firimiturile cuvenite. Acum vine cu texte lacrimogene, pe care nu le crede nimeni. Eşti pe nicăieri, băiete!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.