Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, ARUNCĂ BOMBA: Procurorul DNA face JOCURI POLITICE

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, ARUNCĂ BOMBA: Procurorul DNA face JOCURI POLITICE

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, l-a atacat, miercuri, în sala de judecată pe procurorul de şedinţă, Lucian Dolcu (cel care, de altfel, a şi instrumentat dosarul în care DNA îl acuză pe Ioţcu de trafic de influenţă), că a făcut jocuri politice.

Tribunalul Timiş a pus în discuţie, astăzi, prelungirea controlului judiciar în ceea ce-l priveşte pe Nicolae Ioţcu, procurorul de caz motivând că declaraţiile martorilor propuşi de Ioţcu nu au venit decât „cu chestiuni generale care nu schimbă cu nimic starea de fapt” şi în plus „mai sunt persoane care trebuie să vină să depună mărturie în faţa instanţei”.

Procurorul a remarcat, totodată, că instanţa ar trebui să nu ţină cont de interesul lui Ioţcu legat de apropierea campaniei electorale, acesta dorind să-i fie eliminat controlul judiciar şi să se întoarcă în fruntea CJ Arad, ci doar de bunul mers al dosarului.

Afirmaţia lui Dolcu l-a enervat la culme pe Ioţcu, care l-a atacat pe procuror, susţinând că „nu este treaba DNA să se preocupe de chestiuni politice. Nu ştiu de când DNA se amestecă în aceste chestiuni. Conform procedurilor din PNL, nu pot să îmi depun candidatura deoarece sunt sub control judiciar. Într-adevăr a fost numit prietenul domnului procuror, domnul Cionca (Iustin Cionca, n.r.), ca şi candidat la şefia consiliului judeţean. Nu am luat legătura cu nici un martor. Am evitat să ies public ca să fac vreo menţiune legată de desfăşurarea procesului. Vă rog să nu mai fiu cercetat sub control judiciar”.

La ieşirea din sala de judecată, întrebat de jurnalişti de unde ştie că procurorul ar fi prieten cu Cionca, Nicolae Ioţcu a răspuns:Este de notorietate în Arad. O să le spun mai multe şefilor domnului procuror, cât de curând”.

Până acum, Nicolae Ioţcu nu a acuzat faptul că dosarul său ar fi unul cu substrat politic.

Sursa: pressalert.ro

 

  1. ce prostie!! daca Iotcu vorbea din timp Cionca nu mai putea fi desemnat candidat la CJA. asa e un foc de paie răul fiind facut deja

    Raspunde
  2. da!!!! trebuia domnule presedinte sa vorbiti…de mult se asteapta asta, de foarte multa lume,care va asteapta la CJA.

    Raspunde
  3. Are tupeu escrocul! Cat a furat si a fost dzeu,a tacut malc! Acum isi aminteste de Cionca,Falca si alti hoti!

    Raspunde
  4. RESPECT NICU IOTCU!!!

    Raspunde
  5. CunoscatoruriosPisti auEu 24 februarie, 2016, 9:48 pm

    Perversul asta de CIONCA a făcut si va mai face la multi oameni rău !feritiva de el!

    Raspunde
  6. CJA SUNT TOȚI MÂNJIȚI PÂNĂ ÎN MĂDUVA SPINĂRII, GRUP MAFIOT,CONFLICTE DE INTERESE,FRAUDE PE FONDURI EUROPENE,DOAR CU ATÂT SCAPĂ, IOTCU? RUȘINE CELOR CARE MUȘAMALIZEZE ACEST DOSAR!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.