Prima ediție „Miss Ineu”, concurs local de frumusețe

Prima ediție „Miss Ineu”, concurs local de frumusețe

Ești din Ineu, ai între 14-24 de ani și ai o frumusețe aparte? Miss Ineu este locul în care îți poți etala potențialul!

Orașul Ineu organizează prima ediție a concursului de frumusețe local, unde sunt invitate să participe domnișoarele cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, care să aibă înălțimea minimă de 1.60 m.

Concursul va consta într-o serie de probe: proba sport/casual,  proba rochiilor de seara și cea a întrebărilor de perspicacitate. Ținutele concursului precum și machiajul și coafura sunt asigurate de organizatori.

Pentru promovarea concursului, comitetul organizatoric, cu ajutorul doamnei Director Dana Nemeș, au fost într-o campanie de informare la Colegiul „Mihai Viteazul”.  Organizatorii au fost însoțiți de Alexia Ploscaru-Miss Arad 2018, Karina Pană-Miss Arad 2018, Locul II și Miss TV Supermodel 2018, care au descris experiența lor în urma participării la concursurile de frumusețe.

Concursul va fi organizat în cadrul Zilelor Orașului Ineu, în data de 13 iulie, de către Comitetul Organizatoric al Concursului Județean de frumusețe Miss Arad în parteneriat cu Primăria Orașului Ineu, iar în cadrul competiției pot participa si fetele din localitățile vecine, dacă domnișoarele sunt eleve ale celor două licee din Ineu.

Câștigătoarea concursului se va califica automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în această vară.

Fetele care doresc să se înscrie la concurs o pot face pe pagina de facebook “Miss INEU Oficial”, până la data de 06.07.2019. Regulamentul este afișat pe http://missarad.blogspot.com

Participarea la concurs este gratuită.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.