Mai multe articole din rubrica "" ↑

Prima zăpadă, prima INTERVENŢIE a utilajelor de deszăpezire în municipiu. Şi REALITATEA

Prima zăpadă, prima INTERVENŢIE a utilajelor de deszăpezire în municipiu. Şi REALITATEA

Prima zăpadă serioasă căzută la Arad a prilejuit şi prima intervenţie a utilajelor de deszăpezire.

„Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate în această seară, utilajele operatorului de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, SC Salubritatea SA Deva, a acţionat începând cu ora 19 cu 7 utilaje specializate pentru împrăştiat material antiderapant. S-a acționat cu prioritate pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii. Nu mai puţin de 150 de tone de material antiderapant a fost împrăştiat până în jurul orei 23”, au anunţat, aseară, reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad, într-un comunicat de presă, precizând că „intervenţiile vor continua pe tot parcursul nopţii, când, în măsura posibilităţilor, se va interveni şi pe străzile asfaltate cu acces spre locuinţe”.

„În cazul în care precipitaţiile vor continua, iar stratul de zăpada acumulat pe carosabil va ajunge şi chiar depăşi 5 cm, operatorul de salubritate va intra într-o nouă fază a planului de intervenţie. În cazul în care este absolut necesar să conduceţi în următoarele ore, manifestaţi prudenţă sporită şi adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum. Asiguraţi-vă că aveţi autoturismele echipate corespunzător”, se mai arată în comunicat.

Şi, acum, realitatea: Mulţi arădeni se plâng, pe Facebook, de faptul că pe străzile pe care locuiesc nu au văzut nici un utilaj de deszăpezire.

Foto: Facebook/Primăria Municipiului Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.