Prima zi la „Parada Clătitelor“. Sute de vizitatori au luat cu asalt stațiunea (FOTO)

Prima zi la „Parada Clătitelor“. Sute de vizitatori au luat cu asalt stațiunea (FOTO)

Prima zi la Parada Clătitelor va începe oficial la ora 16, la Teatrul de Vară din Moneasa, unde urmează să urce pe scenă DJ N’Alin, Dj Ninho şi una dintre cele mai îndrăgite trupe româneşti, recunoscute şi pe scena internaţională – Moonlight Breakfast.

Sute de arădeni au luat deja cu asalt stațiunea, iar oficialitățile locale se așteaptă să vină mai mulți vizitatori față de ediția trecută.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, şi de Primăria comunei Moneasa.

Parada Clatitelor se desfăşoară pe parcursul a două zile, 29 și 30 iulie.

Consiliul Județean este reprezentat de președintele Iustin Cionca si vicepreședintele Claudia Boghicevici.

Iustin Cionca a precizat: „Consiliul Județean s-a implicat și continuă să se implice în dezvoltarea stațiunii Moneasa. Organizăm evenimente în toate comunele din județ, pentru promovarea turismului, gastronomiei, culturii locale. Le mulțumesc arădenilor care susțin prin prezența lor acest efort și îi asigur că în această vară vom avea evenimente frumoase în tot Aradul!”.

„Punem piatra de temelie la un nou concept! Ne dorim o Paradă a Clătitelor fără orice imixtiune politică. Mizăm pe profesioniști în arta culinară şi susţinem producătorii, comercianţii, agenţii economici privaţi, care investesc resurse importante pentru a fi la acest eveniment. În anii ce vor urma vom încerca să creştem numărul profesioniştilor şi să  susținem concurența între aceștia pentru a oferi vizitatorilor cât mai multe elemente de spectacol”, a declarat, la rândul său, Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Organizatorii au pregătit în acest an un program aparte pentru vizitatori, atmosfera fiind întreţinută de trupe şi dj recunoscuţi internaţional.

„Am hotărât împreună cu Primăria Moneasa să ne împărţim sarcinile organizatorice pentru cele două zile de Paradă a Clătitetlor, astfel acţiunile de sâmbătă vor fi coordonate de Centrul Cultural Judeţean, iar duminică de Primăria Moneasa. Astăzi, capul de afiş al evenimentului este celebra trupă Moonlight Breakfast, una dintre cele mai recunoscute trupe româneşti pe scena internaţională. Pe scenă vor mai urca dj cunoscuţi şi îndrăgiţi precum N’Alin și DJ Ninho. De asemenea, am mai pregătit activităţi sportive pentru copii şi adulţi, concursuri şi multe surprize pentru vizitatori, pe care îi aşteptăm într-un număr cât mai mare”, a subliniat Doru Sinaci, directorul Centrului Cultural Judeţean Arad.

Citește și:

Parada Clătitelor, la Moneasa. Tot ce trebuie să ştiţi despre eveniment

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.