Primar arădean, ŞICANAT în trafic de poliţişti timişeni! A evitat la limită căderea în şanţul de pe marginea drumului (UPDATE)

Primar arădean, ŞICANAT în trafic de poliţişti timişeni! A evitat la limită căderea în şanţul de pe marginea drumului (UPDATE)

Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani, susţine că a fost şicanat în trafic, miercuri după-amiază, de o maşină a Poliţiei Timiş, pe drumul naţional dintre Arad şi Timişoara.

Edilul afirmă că a evitat, în ultimul moment, să cadă cu maşina în şanţul de pe marginea şoselei, din cauza şicanelor şoferului maşinii de Poliţie.

Marian Toader a povestit întreaga întâmplare pe Facebook (vezi jos!).

UPDATE/ Primarul comunei Zăbrani a declarat, pentru NewsAr.ro, că a fost consternat de cele întâmplate: „Nu mi-a venit să cred. Am fost pur şi simplu consternat de ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău că nu am pornit camera video, să înregistrez tot”.

Relatarea acestuia a fost confirmată de un alt participant la trafic (vezi jos).

Legat de cele întâmplate, vom reveni cu o poziţie oficială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş atunci când aceasta va fi oferită jurnaliştilor acreditaţi pe lângă instituţie (noi, din Arad, nefiind acreditaţi, nu am putut obţine nici o informaţie).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.