Primar de comună, regizor de FILME DEOCHEATE!

Primar de comună, regizor de FILME DEOCHEATE!

Trecutul unui primar de comună din România îi face mari probleme edilului, care este și patronul unei case de producție.

Pasiunea pentru film îi clatină, acum, fotoliul de primar actualului edil din Bujoreni. Tot scandalul a început după ce localnicii care i-au dat votul lor au descoperit scene deocheate într-unul dintre filme şi spun că dacă ar fi ştiut de ele dinainte, nu l-ar mai fi votat.

Gheorghe Udubae este noul edil al localităţii Bujoreni din județul Vâlcea, dar şi patronul unei case de producție prin care a regizat o serie de scurtmetraje pentru adulţi.

Edilul este regizorul scurtmetrajului „Cadoul”, în care doi tineri apar în aşternuturi în timp ce fac sex. Imaginile i-au revoltat pe locuitori, dar primarul are o altă variantă.

„Este vorba despre doi tineri care ajunși la o neînțelegere dintr-o cauză, fata un pic mai isteață, a găsit de cuviinţă că, arătându-i că animalele se comportă într-un anume fel pentru a conviețui, nu putea să îi spună bărbatului că viața înseamnă să reproduci… Nu văd în filmul ăla un film porno”, a explicat Udubae.

Ajuns la 64 de ani, Gheorghe Udubae se poate lăuda cu peste 30 de scurtmetraje, realizate în ultimii patru ani. Spune că nu vrea să se oprească aici, dar mai întâi, vrea să se asigure că legea îi permite să fie şi primar, şi regizor.

În trecut, edilul s-a folosit de foştii săi angajaţi de la o pensiune pe care o deţinea pentru a filma scenele interzise minorilor.

udubae_partid-700x379

Foto: ziaruldevalcea.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.