Primăria a găsit SOLUŢIA pentru DESZĂPEZIREA oraşului: Începe CURĂŢENIA de PRIMĂVARĂ

Primăria a găsit SOLUŢIA pentru DESZĂPEZIREA oraşului: Începe CURĂŢENIA de PRIMĂVARĂ

Administraţia Falcă nu conteneşte să ne uimească: Demarează curăţenia de primăvară în plină iarnă!

Anunţul a fost dat publicităţii joi iar arădenii trebuie să procedeze în consecinţă. Ştiu ei ce au de făcut, că acţiunea e repetitivă. Are loc anual. Îi avertizăm să nu uite să tundă pomii şi să scoată resturile vegetale în stradă. Şi să se grăbească, pentru că acţiunea va începe luni, 5 martie 2018.

Administraţiile cimitirelor, pieţelor, ştrandului, patinoarului, bazelor sportive (dacă mai sunt!), precum şi ale instituţiilor publice subordonate oficial sau neoficial Palatului Administrativ sunt atenţionate să-şi dea tot concursul pentru reuşita acţiunii. Cei de la cimitire sunt averizaţi să procedeze la fel şi după Paştile Morţilor, când resturile de ouă şi colaci vor fi strânse de printre morminte şi distribuite sărmanilor din Checheci şi din alte zone rezidenţiale, pentru că … mai oleacă şi vin alegerile.

Nu în ultimul rând, cu această ocazie vom scăpa şi de zăpada de pe străzile oraşului, care va fi lopătată şi măturată de „arădenii vrednici” de care pomenea primarul în nu ştiu ce campanie!

Foto: Pixabay (rol ilustrativ pentru modul în care par a se lua deciziile în Palatul Administrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.