Primăria a REACȚIONAT în cazul măștilor cumpărate la SUPRAPREȚ. Cum justifică achiziția

Primăria a REACȚIONAT în cazul măștilor cumpărate la SUPRAPREȚ. Cum justifică achiziția

Primăria Municipiului Arad a reacționat în urma unui articol apărut în ziarul nostru, în care prezentam un studiu efectuat de InfoCons din care a reieșit faptul că Aradul a cumpărat măști anti – Covid-19 la suprapreț.

Astfel, într-un clasament realizat de InfoCons, Aradul ocupă locul al doilea în ceea ce privește prețul mediu plătit pentru o mască în 2020.

„Primăria Municipiului Arad nu dispune de informații cu privire la procedurile de achiziție derulate de celelalte primării.  Nu cunoaștem nici modalitatea de calcul din care au rezultat prețurile medii menționate în clasamentul InfoCons. Ceea ce putem spune în acest moment este că toate achizițiile de materiale de protecție împotriva Covid-19 pe care municipalitatea le-a făcut în perioada stării de urgență au fost supuse controlului Curții de Conturi care nu a identificat nicio neregulă.  Dacă mai sunt și alte instituții ale statului care doresc să facă verificări în acest sens, sunt binevenite”, ne-au informat reprezentanții Primăriei Municipiului Arad. 

Citește și:

Primăria Arad a achiziționat măști la SUPRAPREȚ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.