Primăria, acuzată de JAF PE BANI PUBLICI: „Există indicii că tot fostul primar este cel care decide ce se întâmplă în Primăria Arad”

Primăria, acuzată de JAF PE BANI PUBLICI: „Există indicii că tot fostul primar este cel care decide ce se întâmplă în Primăria Arad”

Adrian Todor, deputat social-democrat arădean, susține că liberalii din fruntea Primăriei Arad continuă jaful din banii arădenilor, după modelul „patentat“ de fostul primar Falcă, cel care achiziționa băncuțe la prețul de 8000 de euro și coșuri de gunoi la 900 de euro bucata.

Noii șefi ai Aradului vor să construiască o parcare pe două niveluri, în Piața Avram Iancu, cu 30 de milioane de euro. În același timp, la Oradea se construiește o parcare subterană cu trei niveluri, cu puțin peste 7,5 milioane de euro.

„Ne așteptam ca după plecarea lui Gheorghe Falcă, lucrurile să revină la normal și în Primăria Arad, iar stilul acesta de a face administrație în disprețul arădenilor să înceteze. Din păcate, constatăm că actualul interimar continuă linia impusă de Gheorghe Falcă, ba chiar există indicii că tot fostul primar este cel care decide ce se întâmplă în Primăria Arad, iar Bibarț și compania sunt doar de fațadă”, spune deputatul social-democrat.

„Domnii de la PNL au înțeles greșit modificările aduse de Codul Administrativ, prin care s-a încercat simplificarea unor proceduri, care să ajute la implementarea proiectelor. Aceste măsuri nu au fost adoptate pentru ca unii să sifoneze mai ușor banii publici, așa cum cred cei de la PNL Arad. Iar proiectul de construire a unei parcări subterane în Piața Avram Iancu este un exemplu grăitor al modului în care liberalii folosesc aceste modificări. Lăsând la o parte kitsch-ul pe care ni-l propun liberalii, cu piramida faraonului Falcă în mijlocul pieței, sumele vehiculate de cei de la PNL Arad sunt de-a dreptul nesimțite. Să dai 30 de milioane de euro pentru o parcare pe două niveluri, în condițiile în care la Oradea se construiește o parcare pe trei niveluri, cu 7,6 milioane de euro, arată de ce în ultimii ani vecinii de la nord s-au dezvoltat extraordinar, în timp ce Aradul a rămas mult în urma celorlalte municipii din vest. Cu o astfel de politică falimentară, cu astfel de proiecte de proastă calitate, la prețuri astronomice, Aradul nu are nicio șansă să redevină Mica Vienă, așa cum îl numea Nicolae Iorga. Cu acești mini Falcă aflați la conducerea orașului, nu vom avea altceva decât o continuare a politicilor falimentare promovate de administrația PDL-PNL în ultimii ani, politici care se bazează pe sifonarea banului public și distrugerea a tot ceea ce ține de istoria acestui oraș“, declară Adrian Todor.

Loading...
 1. „Există indicii”! Bă, ești prost? Toată lumea știe că Falkone este tartorul Aradului, Bibarț&co fiind doar holograme. Partea proastă e că votantul arădean n-are variante de ales. Ceilalți – pesediști, uSoros-iști sau alte faite politice – sunt la fel de (sau și mai) nenorociți.

  Raspunde
 2. Si dupa mine este o prostie cat carul.
  Sunt cladiri aproape catre daramare, sa le cumpere si sa faca parcari etajate.
  Nu stiu daca dedesubt nu a fost o albie a raului Mures.

  Raspunde
 3. Concluzia – sa nu facem nimic ,si sa mergem la fel in continuare, in buna traditie psd-ista !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.