Primăria alocă bani pentru investiții în învățământul arădean

Primăria alocă bani pentru investiții în învățământul arădean

Primăria Municipiului Arad continuă investiţiile în învăţământul arădean.

În urma rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli a municipiului Arad, 50 000 RON vor fi transferaţi în contul „Grădiniţei Prieteniei” pentru amenajarea curţii interioare, care nu a mai fost amenajată de la înfiinţarea unităţii, precum şi pentru gresiatul intrărilor din unitate, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Arad.

Şcoala Gimnazială Adam Nicolae va primi o finanţare de 60 000 RON pentru reparaţii curente (zugrăvit 8 săli de clasă, înlocuit parchet).

În contul Liceului Naţional de Informatică va fi transferată suma de  80 000 RON, necesară pentru reparaţii curente (reparaţii la fosta hală de producţie care urmează să fie transformată în spaţiu de recreere pentru elevi), iar 20 000 RON  pentru dotare cu obiecte de invetar.  Solicitarea vine întrucât curtea şcolii din corpul A (fosta Iuliu Maniu) este improprie (spaţiu insuficient) pentru elevii şcolii.

Grădiniţa P.P. 11 din Arad are nevoie de igienizarea holului de acces, repararea scărilor către cele trei grupe de la etaj şi igienizarea băii de la parter. În plus, cimentul din curtea grădiniţei este fisurat şi este necesară şi construirea unei platforme pentru containerele de gunoi. Bugetul solicitat pentru remedierea acestor probleme urgente este de 40 000 RON, se mai arată în comunicat.

Foto: arhivă

  1. trebuie facute investii in viitorul copiilor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.