Primăria Arad: Apelați la mijloacele online de comunicare și cele electronice de plată

Primăria Arad: Apelați la mijloacele online de comunicare și cele electronice de plată

Primăria Arad le recomandă arădenilor să apeleze la mijloacele online de comunicare și cele electronice de plată.

Pentru a evita zilele acestea deplasările la ghișeele Direcției Venituri din cadrul Primăriei Arad, reprezentanții instituției le reamintesc arădenilor faptul că plata impozitelor și taxelor locale, a amenzilor și a altor categorii de creanțe bugetare locale se poate efectua online cu orice card bancar prin ghiseul.ro sau accesând pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad la secțiunea „Platforma de contact”.

Plățile online se pot efectua  utilizând CNP – ul pentru persoane fizice sau CUI în cazul persoanelor juridice.

Alte posibilități de plată sunt ghișeele din cadrul Oficiilor poștale, stațiile Selfpay aflate la dispoziția dvs. la sediul Direcției Venituri de pe str. Mucius Scaevola nr. 11 și pe raza Municipiului Arad sau aplicația MobilePay Arad, care poate fi instalată pe smartphone-ul dvs. din magazinul de aplicații Google Play.

„De asemenea, pentru a putea avea acces la informații mai detaliate, pentru depunerea declarațiilor sau obținerea unui certificat fiscal, pentru a eficientiza comunicarea și pentru a reduce costurile care ar putea fi implicate în comunicarea actelor administrative fiscale către dvs., puteți să vă creați un cont pe Platforma de contact utilizând modelul de cerere pe care vi-l punem la dispoziție și pe care ulterior o să o trimiteți însoțită de o copie a actului de identitate la adresa de e-mail epay@primariaarad.ro. De asemenea vă stăm la dispoziție și la adresele de e-mail sipf@primariaarad.ro, dvp.sipj@primariaarad.ro, dvptrezorerie@primariaarad.ro, directiavenituri@primariaarad.ro. Vă reamintim faptul că începând de săptămâna aceasta, accesul în incinta Direcției Venituri se efectuează în condițiile prevăzute de dispozițiile art. 12 din Anexa nr.3 la Hotărârea Guvernului nr.1090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru alegerea dvs. de a folosi mijloacele de comunicare online și de plată electronică”, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

În perioada 25 octombrie – 24 noiembrie, accesul contribuabililor în incinta Primăriei Municipiului Arad, precum și în sediile structurilor subordonate este permis doar pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea, trecerea prin COVID sau testarea recentă, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1013 din 22 octombrie 2021.

„Primăria Municipiului Arad vă reamintește faptul că aveți la dispoziție mai multe mijloace de comunicare la distanță, astfel încât rezolvarea problemelor dvs. personale sau profesionale, să nu implice deplasarea la ghișeele instituției noastre.

Iată care sunt acestea: 

– Pagina web  www.primariaarad.ro, secțiunea Contact

– Platforma depunere documente online: https://servicii.ghiseulonline.ro/dm_depuneri_online/forms.nsf?Open&c=18AC30FB141D760F4225784E002A3182

– Formularul de contact online: http://www.primariaarad.ro/info.php?page=contact.html&newlang=ron&theme=th1-ron

– E-mail: pma@primariaarad.ro

– Telefon: 0257/281850

– Fax: 0257/284744

My Arad (pentru sesizări online)

– Plăți online acces trafic greu”, menționează reprezentanții Primăriei Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.