Primăria comunei Hălmagiu a solicitat redistribuirea unor sume alocate de CJA

Primăria comunei Hălmagiu a solicitat redistribuirea unor sume alocate de CJA

Consiliul Județean Arad (CJA) susține proiectele prioritare de dezvoltare ale administrațiilor din județ, contribuind an de an, prin bugetul instituției, la cofinanțarea obiectivelor de investiții.

În cadrul ședinței ordinare de astăzi a CJA, consilierii județeni au fost de acord cu solicitarea administrației comunei Hălmagiu de a realoca 89.000 de lei de la destinația inițială pentru alte proiecte de infrastructură.

Astfel, sumele economisite din modernizarea a trei străzi (39.000 lei), cât și suma de 50.000 lei destinată inițial pentru trotuare, au fost realocate pentru reabilitarea a două drumuri comunale: DC 50 B Hălmagiu – Leasa și DC 43, în satul Bodești, lucrări în valoare de 60.000 lei, respectiv 29 mii lei. Sumele provin din impozitul pe venit pe anul 2018 şi din cotele defalcate din impozitul pe venit şi din TVA.

„Întotdeauna asigurăm sprijin financiar comunităților locale care promovează proiecte viabile, necesare pentru cetățeni. Faptul că o primărie solicită redistribuirea sumelor alocate inițial pentru alte investiții arată că primarul și Consiliul Local cunosc mai bine necesitățile comunității”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.