Primăria Macea şi interesul obsesiv pentru SEXUL ÎN PUBLIC!

Primăria Macea şi interesul obsesiv pentru SEXUL ÎN PUBLIC!

O postare pe Facebook a Primăriei Macea a reuşit să-i uimească pe utilizatorii mai sobri ai celebrei reţele de socializare.

Astfel, la o oră din zi în care funcţionarii respectivei instituţii ar fi trebuit să aibă cu totul şi cu totul alte preocupări, de pe contul de Facebook al Primăriei a fost postat un video în care doi tineri făceau sex într-un mijloc de transport în comun din Praga.

Colac peste pupăză, în poza de profil a contului de Facebook al Primăriei Macea este nimeni altul decât primarul comunei, Ioan Mercea!

De remarcat, că videoclipul este din categoria celor blocate de site-uri, pentru deblocarea şi vizionarea lui utilizatorii fiind nevoiţi să dea „SHARE”, pe Facebook.

Cu alte cuvinte, cineva din Primăria Macea a dorit cu tot dinadinsul, aproape obsesiv, să-i vadă pe cei doi tineri din Praga făcând sex în mijlocul de transport în comun.

  1. Unul Ceciteste 18 iunie, 2014, 6:56 am

    De aia sinteti prieten cu Primaria Macea pe facebook ? Ca sa scrieti in ziar ce posteaza Primaria Macea? Sau ce posteaza „prietenii” dumneavoastra ? Ar trebui sa va scoata toti prietenii din lista lor de prieteni

    Raspunde
  2. observatia facuta functionarilor de la primarie e corecta. prea multi taie frunze la caini si se dau pe net prin primarii si la consiliul judetean in loc sa munceasca

    Raspunde
  3. prosti sunteti….astia sunt virusi, printr-un singur click gresit se pot posta automat asemenea lucruri

    Raspunde
    • Esti praf. Nu incerca sa-i scoti. Eu l-as da afara pe cel responsabil de aceasta postare. In primul rand a patat imaginea primariei si in al doilea rand e atat de prost incat nu a stiut ca va vedea toata lumea daca el se va uita la acel videoclip

      Raspunde
      • In primarii sunt prea multi „pierde-vara”cu facultati facute pe referate,care, iau un salar frumusel fara sa faca mare branza!
        Frumos mod de a-si petrece timpul la servici(nu pot sa spun la munca)!!!

        Raspunde
  4. Si la Primaria Arad este o scena hard de sex oral in public cu tramvaie, dar la figurat, nu la propriu. Mi se pare mult mai pervers!

    Raspunde
  5. macea… unde si gainile sunt curve…

    Raspunde
  6. Atata sunteti de ipocriti si de idioti de ma uimiti cateodata. Daca voi nu aveti incredere in sistemele politice si administrative din diferite locuri nu inseamna ca trebuie sa generalizati treaba asta. Stiti sigur ca este un virus si nu ii apare celui care posteaza random videos ca le posteaza, dar preferati sa va faceti povestea voastra si sa patati voi imaginea primariei. Vorbesc la modul cel mai sincer, sunteti niste inculti si niste ipocriti foarte mari! Inainte sa ziceti cacaturi dinastea mai bine va documentati si cel care a facut articolul asta e si mai incult, cat de greu e sa va dati seama ca a fost un virus ? Vai de voi si de moralitatea voastra!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.