VEŞTI BUNE: Primăria pregătește o nouă ieșire spre Centura Aradului iar Guvernul finalizează pasajul de la CET

VEŞTI BUNE: Primăria pregătește o nouă ieșire spre Centura Aradului iar Guvernul finalizează pasajul de la CET

Gheorghe Falcă a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că Primăria Municipiului Arad va construi un sens giratoriu pentru a rezolva problema intersecției dintre centură și strada Câmpul Liniștii. Astfel, Aradul va ajunge la cea de-a 9-a ieșire către centură, lucru care va fluidiza traficul rutier din oraș.

„Primăria Municipiului Arad a preluat terenul și am început documentația pentru a realiza acest sens giratoriu. Astăzi vă pot spune că au fost date documentele pentru începerea lucrărilor. Sperăm ca în această săptămână să înceapă aceste lucrări. Această investiție va rezolva cea de-a 9-a ieșire a Municipiului Arad către centură, lucru ce va rezolva o problemă de trafic”, a explicat primarul Municipiului Arad.

Totodată, Gheorghe Falcă a anunțat că Guvernul României, prin CNADNR, va demara licitația pentru pasajul din zona CET în această săptămână, pasaj care este finalizat în proporție de 85%. Constructorul va fi desemnat de către CNADNR iar Guvernul va finaliza investiția. Edilul susține că pasajul ar trebui finalizat în maxim trei luni și dat în folosință cel târziu în toamna acestui an.

 

  1. Minciuni falcoase???

    Raspunde
  2. De ce nu s-au terminat cind s-a inceput pe vremea guvernului BOC ???????Pasajele????? Iar vreti sa aratati cu degetul catre altii?????? Electorale aradeni !!!!!!

    Raspunde
  3. Saptamana viitoare o sa ne faca heliport in Piata Avram Iancu si pista de barci pe principalele strazi. Din gura si eu va pot face ditamai orasul european

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.