Primarii social-democraţi din judeţul Arad, în schimb de experienţă la Chişineu Criş

Primarii social-democraţi din judeţul Arad, în schimb de experienţă la Chişineu Criş

Primarii Partidului Social Democrat din judeţul Arad s-au întâlnit la Chişineu Criş pentru un schimb de experienţă pe probleme de investiţii, atragere de fonduri europene şi metodologie de lucru în plan administrativ.

La reuniune au participat, între alţii, deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad, şi deputatul Ştefan Dalca. Gazda întâlnirii, primarul Gheorghe Burdan, a vorbit despre câteva dintre proiectele sale ambiţioase din actualul mandat, oraşul Chişineu Criş fiind un model de administraţie publică pe toate palierele de dezvoltare.

Dorel Caprar„Acest tip de întâlniri sunt extrem de importante iar pe lângă schimbul de experienţă în sine, obiectivul principal îl constituie identificarea soluţiilor pentru reducerea decalajelor de dezvoltare în mediul rural. PSD Arad a câştigat 10 primării noi în urma alegerilor locale, unele dintre ele administrate extrem de prost în trecut de către PDL-PNL, localităţi unde au lipsit cu desăvârşire proiectele de infrastructură, unde nu a fost elaborat nici măcar un proiect pe fonduri europene iar realitatea obiectivă a arătat că cetăţenii au ales să taxeze lipsa de performanţă administrativă a dreptei prin orientarea către polul social-democrat. Am demonstrat că peste tot unde am avut primari în funcţie am făcut treabă bună, chiar dacă de la nivelul conducerii CJA s-a simţit absenţa repartiţiei de fonduri iar cazul oraşului Chişineu Criş este concludent, primarul Burdan fiind total lipsit de orice sprijin în ultimii ani de la Consiliul Judeţean. Sunt convins că împreună cu echipa noastră de consilieri judeţeni PSD vom putea să ne impunem proiectele şi mai ales să îmbunătăţim gradul de comunicare cu cetăţenii la nivelul primăriilor şi consiliilor locale, deoarece beneficiarii finali ai actului politic şi administrativ sunt evident locuitorii judeţului”, afirmă deputatul Dorel Căprar.

  1. HA!HA! a fost o informare cum poti sa stai pe scaun pana la moarte, daca stai bine si dai ajutoare din buget tiganilor ( vezi nadabul rrom).

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.