Primarul Călin Bibarț, pus să dea explicații la partid în cazul Filarmonicii!?

Primarul Călin Bibarț, pus să dea explicații la partid în cazul Filarmonicii!?

Primarul Călin Bibarţ ar putea fi tras la răspundere de forurile superioare ale PNL Arad din cauza faptului că afectează imaginea partidului.

Potrivit informaţiilor noastre, există voci în PNL Arad care, pe la colţuri (deocamdată!), îi reproşează lui Călin Bibarţ atitudinea în cazul Filarmonicii, intențiile acestuia legate de instituția culturală provocând un val de nemulțumire inclusiv pe plan național (și chiar internațional!). Dar, nu numai, existând nemulţumiri şi în ceea ce priveşte întreţinerea stadionului „Francisc Neuman”, un alt capitol la care administraţia PNL de la Arad înregistrează un deficit serios de imagine.

În aceste condiții, ne putem aștepta ca lui Călin Bibarț să i se ceară niște explicații la partid, mai ales că – nu-i așa? – sunt persoane care se simt vizate direct de acțiunile acestuia.

  1. primarul este obligat sa reformeze administratia

    Raspunde
  2. CETATENII NU POT SUPORTA LA INFINIT CRESTERI DE IMPOZITE SI TAXE PENTRU A SATISFACE O CLASA POLITICA INCOMPETENTA

    Raspunde
  3. Asta mai lipsea Aradului , ca si asa arata ca un oras fara stapan , cu drumuri prost facute din start (Praporgescu) altele nefinisate , cu capace de canal care iti distrug masina etc. Lipsa de simt estetic este omniprezent , ultimul exemplu Stadionul ,in fata caruia sa turnat asfalt ,in loc sa se puna piatra ornamentala care sa scoata in evidenta lucrarea . La fel pe centru , cum arata Ziridava cu asfaltul ala stravechi in fata ? Nu vezi o fantana arteziana pe centru vara , la 40 de grade , etc.

    Raspunde
  4. De ce sa vorbim despre strazi? In centrul orasului,in fata Cons.Judetean,in loc sa fie un spatiu cu flori,intretinut,udat, exista de ani de zile o parcela”verde” plina de buruieni si mizerii de tot felul.Daca asa arata o institutie a judetului, cum vreti sa arate niste strazi?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.