Primarul Constanței – Radu Mazăre, AMENINȚAT CU MOARTEA

Primarul Constanței – Radu Mazăre, AMENINȚAT CU MOARTEA

Primarul Constanței Radu Mazăre are informații potrivit cărora nişte oameni plătiți vor merge după el în vizita pe care o va face în Madagascar să îl asasineze.

Mazăre a afirmat că în spatele acestui complot s-ar afla nişte „milionari din port”.

„Chestiunea asta cu descentralizarea portului văd că produce fibrilaţii atât de mari încât am nişte informaţii, să dea Dumnezeu să nu fie aşa, dar am nişte informaţii că au fost tocmiţi nişte oameni care să plece în Madagascar odată cu mine, vizând eliminarea mea. (…) Nu pot să spun care anume dintre milionarii din port ar fi tocmit nişte oameni pentru aşa ceva pentru că nu vreau să acuz oamenii degeaba. Dar vreau să trag un semnal de alarmă că am auzit lucrul ăsta”, a spus edilul.

Radu Mazăre a precizat că acest lucru se întâmplă din cauza faptului că autorităţile locale vor să mai primească acţiuni la Administraţia Porturilor Maritime din Constanța.

„Voi trimite scrisoare tuturor constănţenilor în care am să-i informez despre situaţia actuală a Administraţiei Porturilor, că deţinem acţiuni şi ce ar urma să se întâmple cu banii proveniţi din acţiuni, respectiv să creştem subvenţia la energie termică”, a mai spus primarul Constanței.

El a adăugat că va demara o campania de semnături în care constănţenii să-și exprime acordul sau dezacordul cu privire la intenţia Primăriei Constanța.

 

Foto: Facebook