Primarul din Arad care-și trimite alegătorii LA MUNCĂ: „Nu vă cad mâinile”. Și culmea! NIMENI NU SE SUPĂRĂ!

Primarul din Arad care-și trimite alegătorii LA MUNCĂ: „Nu vă cad mâinile”. Și culmea! NIMENI NU SE SUPĂRĂ!

„Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple!”, spune o zicală din popor. Locuitorii unei comune arădene simt pe pielea lor schimbarea.

Și-au dorit un primar tânăr și l-au votat! Acum, abordarea neobișnuită a edilului le cam dă bătăi de cap locuitorilor comunei.

Primarul din Petriș, Irina Onescu le-a lansat, mai întâi, o provocare locuitorilor din comună. Le-a cerut să strângă gunoaiele de pe jos. Cum aceștia nu s-au prea înghesuit la muncă voluntară, primarul s-a decis să le reproşeze în mod public lipsa de implicare. În loc să le ofere pomeni celor care au ales-o, ea i-a certat și i-a trimis la muncă.

„Probabil ați sesizat că ieri și astăzi am încercat, pe cât se poate, să curățăm buruienile, rugii și iarba, crescute excesiv pe marginea drumului (intersecție DN7-Petriș-Corbești-Roșia Nouă). De ce nu s-a făcut acest lucru până acum? Iată o întrebare cu două răspunsuri, în egală măsură valabile.

Probabil v-ați aștepta să arunc din start vina în ograda administrației anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administrației cade pe locul 2. Pentru că înainte de toate cred că este vina noastră, a celor care locuim aici și care nu ne obosim să tundem cei câtiva metri pătrați de iarbă din fața casei, ori să igienizăm, să toaletăm și să întreținem câtuși de puțin această comună.

Nu aveți nicio scuză, mulți dintre voi, pentru faptul că vă lăsați îngropați în bălării și mizerie, chiar la voi acasă. Ori că așteptați să vină altcineva să vă facă curățenie în ogradă.

Gunoaiele din poze au ieșit la suprafață după ce s-au înlăturat primele straturi de vegetație. Le-am lăsat acolo momentan, să le „admirați” și să vă „bucurați” de ele. Îmi imaginez că este tare greu să strângeți în urma voastră…, a scris primarul pe Facebook.

În aceeași postare, edilul își îndeamnă alegătorii să pună mâna pe unelte și să se apuce de lucru.

„Puneţi mâna şi munciţi, nu mai aşteptaţi să vă pice în gură! Ajutaţi-l şi pe vecinul care poate nu se descurcă singur, ori nu are uneltele necesare. Nu ar trebui să pretindeţi bani sau recompense pentru o iniţiativă care ţine de bun simţ. Nu vă cad mâinile dacă vă sacrificaţi 2-3 ore dintr-o zi, într-o lună, pentru o acţiune de voluntariat. Vom da şi amenzi de acum înainte. Dacă altfel nu se poate”, a mai scris Irina Onescu pe pagina sa de Facebook.

 

mizerie1 mizerie

  1. BINE FACE ARE MARE DREPTATE NE MANDRIM CU EA CA PRIMAR

    Raspunde
  2. TE RESPECT SI TE IUBESC ANDREEA MORARYU

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.