UPDATE/ Primele emoții pentru elevii de liceu! A început simularea pentru EXAMENUL DE BAC. Când și unde se afișează subiectele și BAREMUL

UPDATE/ Primele emoții pentru elevii de liceu! A început simularea pentru EXAMENUL DE BAC. Când și unde se afișează subiectele și BAREMUL

Elevii arădeni au parte de multe emoții astăzi deoarece au „prima întâlnire” cu probele unui examen de bacalaureat.

Începând cu ora 9, elevii din clasele a XI-a și a XII-a susțin simularea examenului de Bacalaureat la Limba și Literatura Română. Proba durează trei ore.

ISJ Arad anunță că simularea examenului de Bacalaureat Național pentru elevii de clasa a XI-a și a XII-a se va desfășura după cum urmează: 18 martie 2019 Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română, 19 martie 2019 Proba E) b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă, 20 martie 2019 Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului și 21 martie 2019 Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării, care se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a.

Rezultatele se afișează în data de 29 martie 2019.

În județul Arad simularea va avea loc în cele 41 de centre de examen din cele 41 de licee. Un număr de 6233 de elevi sunt așteptați să susțină probele din cadrul simulării examenului de Bacalaureat Național.

Corectarea se va face de către doi profesori, de regulă din unitatea de învățământ unde s-a susținut simularea.

Subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii vor fi publicate pe http://subiecte.edu.ro/2019/simulare/simulare_bac_XII/ după terminarea examenului, la fel și baremele de corectare, pentru a-și putea calcula singuri nota.

Elevii care doresc pot solicita trecerea notelor de la simulare și în catalog.

UPDATE/ Conform Inspectoratului Școlar Județean Arad, în județul Arad, din cei 6233 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a, au fost prezenți 4886. În cele 41 de centre de examen din județul Arad, nu a existat nici un eliminat și nu s-a semnalat nici un incident.

Simularea va continua mâine, 19 martie cu  proba scrisă la Limba şi literatura maternă.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.