PRIMIM SPRE PUBLICARE/ 460 cutii de cadouri pentru copiii defavorizați din Arad (FOTO)

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ 460 cutii de cadouri pentru copiii defavorizați din Arad (FOTO)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei au fost dăruite 420 de cutii de cadouri copiilor defavorizați din județul Arad,  în perioada 6 – 12 decembrie 2015.

De aceste cadouri s-au bucurat copii de la centrele sociale (cum ar fi cei de la Centrul Maternal Arad), din grădinițele și școlile gimnaziale arădene, din licee și parohiile Arhiepiscopiei.

Printre beneficiari s-au numărat și copii de etnie maghiară, din diferite comunități catolice și reformate din Județul Arad, astfel încât filantropia, în această perioadă a cadourilor, a dobândit o dimensiune ecumenică.

Toate aceste cadouri sunt rezultatul comuniuni, solidarității și voluntariatului în municipiul Arad, la care au participat și instituții de drept privat și fundații arădene.

Un aport deosebit l-au avut și donațiile Parohiei Sf. Antonie din Viena. Copiii s-au bucurat de articolele noi de îmbrăcăminte și încălțăminte primite, de obiectele noi de uz personal, de articolele noi de sport și de cele de natură școlară.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.