PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Ajutoare alimentare pentru persoane defavorizate din Arad

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Ajutoare alimentare pentru persoane defavorizate din Arad

Câteva zeci de persoane defavorizate din Arad au primit miercuri, 04 mai 2016, ajutoare alimentare din partea Arhiepiscopiei Aradului. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, 180 de pachete cu alimente au fost dăruite persoanelor vârstnice și celor cu o situație financiară precară.

Aceste activități social-filantropice sunt rezultatul implicării comune a diverselor instituții de drept privat de profil alimentar din Arad, care manifestă solidaritate cu activitățile sociale ale Arhiepiscopiei Aradului.

Faptele filantropice dăruie alinare, aduce apropiere și unitate cu cei în nevoi, fiind un răspuns al nostru că nu suntem indiferenți de situația lor, bine știind că Dumnezeu „nu este indiferent”, nu își întoarce niciodată privirea de la durerea umană. Dumnezeul milostivirii răspunde și se îngrijește de cei săraci, de cei care strigă după ajutor în necazul lor.Iisus Hristos este fața milostivirii Tatălui, calea care îl unește pe Dumnezeu și pe om. Milostivirea divină este frumusețea iubirii mântuitoare a lui Dumnezeu manifestată în Iisus Hristos mort și înviat. Prin milostivirea Sa Dumnezeu reînnoiește lumea.

Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial, coordonator de proiect

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.