PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Dan Cancel: Un punct de vedere

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Dan Cancel: Un punct de vedere

Observ, cu interes, valul de postări, mai mult sau mai puţin interesate politic, referitor la situaţia străzilor din municipiul Arad. Social media a făcut, cumva, ca spiritul civic al arădenilor să înceapă a renaşte. Chiar dacă, de multe ori, direcţionat politic, faptul că oamenii care iubesc Aradul nu mai tac şi nu mai rabdă orice abuz al unei administraţii ineficiente, corupte şi surde la nevoile cetăţenilor, nu poate decât să mă bucure. O să amintesc şi de cea mai mare parte a presei arădene, care în sfârşit, eliberată de ani de autocraţie mediatică a actualului edil, începe să redevină ceea ce a fost, atâţia ani înainte: oglinda conştiinţei cetăţii.

Din păcate, cu excepţii. Citeam astăzi, siderat, un material de presă, evident lucrat în laboratoarele alchimice şi întunecate ale podarului de lângă Brad. Este o penibilă încercare de a contracara aversa de nemulţumiri obiective şi dovedite, referitoare la situaţia deuzastruoasă a străzilor Aradului. Da, n-o să vă vină să credeţi, dar a fost găsit vinovatul. Adică vinovaţii. Sunt firmele de construcţii (probabil cu excepţia firmei de casă a primului inter pares dintre arădeni), firmele de transport, cu camioanele lor (din nou, exceptându-i pe cei agreaţi de stăpânire), poliţia, poliţia locală, cetăţenii…

De doisprezece ani, de fiecare dată când lucrurile merg prost în dezvoltarea proiectelor administraţiei suprarealiste de care are parte Mica Vienă, de fiecare dată omul ăsta dă vina pe cineva. Niciodată nu e vina sa. Nu se deleagă responsabilităţi, ci se aruncă pisica în curtea altora. Iar Aradul e plin de acari Păun.

E trist că o parte a presei a rămas „la mâna” marelui arhitect al distrugerii spiritului arădean. Poate că ar fi momentul ca lucrurile să se schimbe. Ar trebui să simţim că trăim într-un alt secol. Într-un alt mileniu. Într-un oraş normal, condus de oameni normali.

Dan Cancel

  1. Asumarea raspunderii este un atribut al oamenilor adevarati. Cautati un singur exemplu la Falca.

    Raspunde
  2. Pedelistule, cand erai la borcanul cu miere il pupa-i si in cur pe faca, acuma nu-i mai bun falca?

    Raspunde
  3. Cine e acest individ?

    Raspunde
  4. Dan Cancel , omul care a deranjat când a fost la gardă, un bun administrator, un OM pentru Arad. Votîm Dan Cancel primar !

    Raspunde
  5. Acum cativa ani (2008-2009) a fost pus director la posta din arad de catre pdl.

    Raspunde
  6. Aradul are nevoie de un profesionist. Un independent. Omul acesta are un trecut nepatat de spaga si scandal. Da, a fost la un moment dat impreuna cu PD-l. Probabil ca regreta acest lucru. Dar omul acesta a lasat o impresie buna oriunde a fost. Faptul ca postacii profesionisti il ataca ii sporeste cu atat mai mult valoarea.

    Raspunde
  7. Dan Cancel este cel mai competent primar pe care-l poate avea Aradul, din gloata de anonimi, incompetenți, politruci, curvari, hoți care-l concurează si care încearcă sa păcălească electoratul cu zeci de minciuni.

    Raspunde
    • E adevarat, cat a fost la Gardă a facut exact ce face DNA ul acum.
      Problema de atunci si de acum este ca infractorii si corupții au sărit si sar si acum la gâtul lui pentru că-și vad privilegiile si combinațiile in pericol.

      Raspunde
      • Cica „cat a fost la Gardă a facut exact ce face DNA ul acum”. Zau? Ce anchete ale garzii au condus la condamnari cu executare la inchisoare?

        Raspunde
  8. daca a fost la PDL nu e mai bun decat Falca!!

    Raspunde
  9. Eu votez Dan Cancel !
    Puteti spune orice in favorul actualului primar ,dar realitatea contrazice !

    Raspunde
  10. Votez Dan Cancel !! Aradul are nevoie de o schimbare…in Bine !!!

    Raspunde
  11. Votez Dan Cancel ! Un om care a deranjat mafia , un bun administrator ! Cârcotașilor le spun doar atât : epoca faraonului falca a apus. Nu puteți fura cât putem noi vota. Arădenii s-au săturat !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.