PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” a deschis porţile anului şcolar 2017-2018. Bun venit în noul an!

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” a deschis porţile anului şcolar 2017-2018. Bun venit în noul an!

Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”, unul dintre cele mai prestigioase licee din Arad a deschis, luni, 11 septembrie 2017, anul şcolar într-o atmosferă frumoasă, cu voie bună, dar și multe emoții, mai ales pentru bobocii claselor pregătitoare.

La eveniment au participat prof. Mario Stoica, directorul Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”, oficialităţi locale şi judeţene, dintre care îi amintim pe următorii – Boca Vlad, consilier municipal cele două Universităţi arădene -prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV, conf. univ. Dr. Cristian Măduța, decanul Facultății de Științe umaniste a UVVG, Doru Sinaci, directorul Bibliotecii Județene Arad, cadre didactice – prof. Michaell Szellner, care a moderat manifestarea, părinţi, absolvenți şi elevi. Arhiepiscopia Aradului a fost reprezentată de părintele Faur Teodor, care a transmis mesajul Arhiepiscopului Timotei Seviciu și a susținut o slujbă cu ocazia începerii noului an școlar. Au mai fost transmise mesaje din partea Ministerului Educației Naționale, Prefectura Arad și Poliția Română.

În deschiderea evenimentului, prof. Mario Stoica, directorul Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”, a subliniat: „Trăim an de an emoția începerii anului școlar, ca elev, ca părinte, ca profesor. Fiecare an școlar aduce noi provocări și responsabilități, iar sistemul de învăţământ depinde de capacitatea noastră de schimbare și adaptare. Este nevoie de un management educațional de calitate, de parteneriate viabile și multă creativitate. O școală modernă este cea care caută să se adapteze, să ofere tot ce are mai bun copiilor, să le asigure o pregătire adecvată într-un mediu cât mai plăcut. Sistemul educațional trebuie să se bucure de încrederea părinților și a societății în ansamblul ei, pentru că numai printr-un efort comun școala poate să-și realizeze misiunea”.

„Liceul Teoretic «Adam Muller Gutenbrunn» Arad a dovedit de-a lungul timpului deschidere față de nevoile societății, adaptându-se în permanență la cerințele beneficiarilor educaționali. În anul școlar 2017-2018, liceul nostru are 58 de grupe și clase în cele patru corpuri de clădiri în care școala funcționează. Îi asigur pe elevii și părinții care au optat pentru școala noastră că au făcut o alegere bună și se vor bucura de tot sprijinul nostru. Învățarea limbii germane ca limbă maternă sau limbă modernă oferă absolvenților noștri reale oportunități pe piața de muncă locală și europeană. Doresc să le transmit elevilor noștri și în mod special celor care pășesc cu emoție într-un nou ciclu de învățământ «Bun venit în noul an!». Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca şcoala să-și deschidă azi porțile în bune condiții – părinți, personalul școlii, autoritățile locale. Vă doresc un an școlar cât mai bun și multă liniște și sănătate”, a declarat prof. Mario Stoica, directorul Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.