PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Program educativ-religios desfășurat la Grădiniţa PP „Piticot” din Arad (GALERIE FOTO)

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Program educativ-religios desfășurat la Grădiniţa PP „Piticot” din Arad (GALERIE FOTO)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a avut loc luni, 11 aprilie 2016, un program educativ-religios la Grădiniţa PP „Piticot” din Arad.  Copiii grădiniței, îndrumați de doamnele educatoare, au prezentat un program religios care a cuprins cântece, rugăciuni și poezie creștină. Unității de învățământ preșcolar i-au fost dăruite ca material didactic 130 de exemplare din cartea „Săptămâna Patimilor, Carte de colorat”, lucrare publicată cu sprijinul Consiliului Județean Arad și Centrului Cultural Județean Arad.

Aceste activități întregesc bogata activitate socială, artistic-creativă și cultural-caritabilă a unității preșcolare arădene, care derulează un parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, prin sectorul Cultural al acesteia.  Grădinița PP „Piticot” a organizat și concursul cu titlul „Orașul copilăriei mele”, la care au participat echipe de copii de la diferite grădinițe arădene. Fiecare echipă a avut la îndemână materiale reciclabile pentru a realiza o machetă, reprezentând orașul pe care ei și-l doresc: un oraș curat și nepoluat. Machetele realizate de fiecare echipă au fost foarte frumoase, copiii obținând în urma acestui concurs câte o diplomă.

La aceste menifestări de suflet au participat prof. Nibu Gican Monica, prof. Slavin Adela, prof. Bonchiş Amalia, prof. Colar Tania şi de directorul grădiniţei Monica Răşinar.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.