PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Tabără pentru copiii de la Centrul de criză Arad

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Tabără pentru copiii de la Centrul de criză Arad

Mai mulți copii de la Centrul de criză din Arad se bucură în aceste zile de activitățile social-educative și sportiv-recreative din Tabăra ortodoxă din Covăsânț, eveniment organizat de Primăria Covăsânț și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Copiii s-au bucurat nespus de întâlnirea și dialogul de suflet cu Părintele Teofan Mada, care a poposit cu cuvânt mângâietor, dar și cu daruri din partea Arhiepiscopiei Aradului. Cei mici, dar și cei mai mari, au primit cărți de colorat, material didactic-educativ pentru diverse activități, și pachete cu dulciuri și răcoritoare.

Fiecare copil încadrat în Centrul de criză are propria sa istorie, propriile lui problemele care trebuiesc să fie ascultate, să fie recunoscute. Și acest lucru au făcut coordonatorii activităților, împărtășind zâmbet și lumină. Surâsul pe chipul copiilor este nota acestor zile de bucurie, și toate acestea prin strădania și perseverența lui Sorin Roșca (inspector la DGASPC Arad), a Simonei Purda (instructor educație) și a lui Carmen Ienășescu (îngrijitor copii).

Acești copii au nevoie mereu de ceva în plus decât de o îngrijire sau de o atenție. Au nevoie de umanitate deschisă, au nevoie de căldura sau atenția inimii. Și acest lucru reușesc să facă coordonatori taberei de copii.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.