Primul arădean înscris în competiţia pentru Parlamentul European din 2019

Primul arădean înscris în competiţia pentru Parlamentul European din 2019

În timp ce alte partide sunt „în căutări” mai degrabă pentru candidaţii la alegerile locale din 2020, USR alege să se axeze pe competiţia electorală de anul viitor, respectiv alegerile pentru Parlamentul European.

La Arad, avem deja un nume în acest sens. Este vorba despre Vlad Botoş, preşedintele filialei judeţene a USR. Acesta este angrenat în competiţia internă pentru desemnarea (democratică!) a candidaţilor USR la alegerile europarlamentare.

„Campania internă a început pe 1 octombrie 2018 și se va desfășura până pe 29 noiembrie 2018 și va include dezbateri, prezentări și turnee de promovare a candidaților prin toate marile orașe ale țării. Procesul de votare va debuta pe data de 22 noiembrie 2018, la ora 12:00 și se va încheia pe data de 29 noiembrie 2018, la ora 12:00”, se arată pe site-ul USR.

De remarcat, că USR își va alege candidații printr-un proces de tip „primaries”, adică prin votul tuturor membrilor, iar votarea se va face printr-un sistem electronic, on-line și verificabil.

  1. Vor face 4,8% sa nu fie tristi niciunul din USR, cifrele conteaza la sfarsit!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.