Primul sediu al Camerei de Comerţ din Arad a fost VÂNDUT! Ce planuri au noii proprietari ai imobilului

Primul sediu al Camerei de Comerţ din Arad a fost VÂNDUT! Ce planuri au noii proprietari ai imobilului

Clădirea care a adăpostit primul sediu al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Arad a fost vândută din cauza imposibilității de a accesa fonduri pentru repararea sa, imobilul aflându-se în ultimii ani în stare de degradare continuă.

Adunarea Generală a CCIA Arad a decis vânzarea imobilului de pe strada Gheorghe Lazăr nr.20 din motive de eficientizare a activităţii Camerei de Comerț, spaţiile de pe strada Cloşca şi cel de la Pavilionul Expo fiind suficiente pentru desfăşurarea activităților cu costuri acceptabile.

După două licitaţii eşuate din cauza lipsei de ofertanţi, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Arad a reuşit să vândă clădirea. Inițial preţul de pornire a licitaţiei a fost de 801.100 euro+TVA,  clădirea fiind vândută, însă, cu 650.000 de euro (TVA inclus).

Tranzacţia a fost parafată în urma negocierii directe. Cumpărătorul, S.C. Astra Vagoane Călători S.A. are în plan transformarea imobilului format din subsol, parter şi două etaje în sediul unei şcoli profesionale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.