PROBLEME cu căldura, în ŞCOLI! Ce unităţi de învăţământ din Arad sunt AFECTATE

PROBLEME cu căldura, în ŞCOLI! Ce unităţi de învăţământ din Arad sunt AFECTATE

Deşi CET Arad asigură zilele acestea furnizarea agentului termic la o temperatură de 83 de grade Celsius, astfel încât scăderea temperaturilor de afară să nu afecteze confortul termic din condominiile racordate sistemului de încălzire centralizat, două şcoli din Arad au avut probleme cu încălzirea, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad au luat luni legătura cu toate unităţile de învăţământ din municipiu, pentru a se asigura că orele de curs se desfăşoară în cele mai bune condiţii.

„Singurele unităţi de învăţământ uşor afectate au fost Şcoala Generală «Mihai Eminescu» şi Şcoala Gimnazială «Avram Iancu», unde temperaturile din interiorul sălilor de clasă au oscilat între 18 şi 20 de grade Celsius. O analiză a situaţiei din teren a scos la iveală existenţa unor mici disfuncţionalităţi la punctele termice din zonă, probleme care se vor remedia în cel mai scurt timp posibil. Celelalte unităţi de învăţământ din municipiu nu au raportat probleme din acest punct de vedere”, se afirmă în comunicat.

Având în vedere prognoza meteo pentru zilele următoare, modul în care va fi furnizat agentul termic către populaţiei va rămâne în atenţia autorităţilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.