Probleme GRAVE pentru un PRIMAR din județ! Tribunalul Arad a decis că NU MAI POATE CANDIDA pentru un nou mandat, după OPT ANI în funcție

Probleme GRAVE pentru un PRIMAR din județ! Tribunalul Arad a decis că NU MAI POATE CANDIDA pentru un nou mandat, după OPT ANI în funcție

Tribunalul Arad a decis, în această dimineață, că Mircea Jichici, primarul orașului Lipova, nu mai poate candida pentru un nou mandat.

Mihai Fifor, președintele PSD Arad, susține că acesta a fost cel mai bun primar pe care l-a avut Lipova în ultimii 30 de ani și că partidul nu comentează deciziile instanței. „Astfel că nu avem decât să ne conformăm, ceea ce nu înseamnă însă că vom renunța la proiectul nostru pentru Lipova”, spune Fifor.

Acesta anunță că echipa Pera – Jichici va continua proiectele de dezvoltare ale orașului Lipova, demarate în actualul mandat.

„Echipa Jichici merge înainte, proiectul PSD pentru Lipova merge înainte, cu un tânăr capabil, bine pregătit, în persoana lui Florin Pera, un om pe care îl susțin cu toată convingerea, așa cum o face și primarul Mircea Jichici. Mircea și Florin, alături de ceilalți colegi consilieri locali ai Lipovei vor duce mai departe proiectele demarate în actualul mandat. În ultimii 8 ani de administrație PSD, condusă de Mircea Jichici, în orașul Lipova au fost atrase fonduri de 100 de milioane de lei, cu sprijinul Guvernului PSD. Lipova s-a dezvoltat în mandatele lui Mircea Jichici, perioadă în care s-au reabilitat și asfaltat zeci de străzi, s-a extins rețeaua de apă și canalizare, s-au reabilitat clădiri importante din oraș, cum sunt Casa Armatei sau Casa de cultură, s-a ridicat cel mai modern spital din județul Arad, iar introducerea gazului este într-un stadiu avansat”, declară Fifor.

„Am încredere că viitorul primar, Florin Pera, susținut de Mircea Jichici, din postura de administrator public, și de consilierii locali PSD vor duce mai departe toate proiecte aflate în diverse stadii, iar Lipova va continua drumul dezvoltării, început în 2012. Îmi pun toată încrederea în echipa Pera-Jichici și sunt convins că același lucru il vor face și lipovanii în 27 septembrie, pentru că Lipova nu se mai poate întoarce la perioada PDL, de dinainte de 2012, când jaful din bani publici era sport local pentru gașca portocalie, ascunsă astăzi sub sigla PNL”, afirmă Mihai Fifor, senator al PSD Arad.

Mircea Jichici se află în imposibilitatea de a candida pentru un nou mandat din cauza unei decizii ANI, potrivit căreia ar fi avut un conflict de interese pe timpul mandatului de primar.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.