Probleme la centrele de promovare turistică din județ: LE LIPSESC BANII!

Probleme la centrele de promovare turistică din județ: LE LIPSESC BANII!

Mai mulți reprezentanți ai centrelor de promovare turistică din județ au participat la o întâlnire cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad Claudia Boghicevici. Aceștia au adus în discuție principala problemă cu care se confruntă și anume lipsa fondurilor alocate acestor instituţii.

„Am stabilit această întâlnire pentru a discuta direct activităţile pe care le putem desfăşura în comun şi modalităţile de promovare eficientă a tot ceea ce înseamnă istorie, tradiţie, cultură în judeţul Arad. Le-am comunicat reprezentanţilor acestor centre că pot solicita ajutor de la Consiliul Judeţean Arad, fiind de dorit formarea unei echipe omogene, care să desfăşoare activităţi de impact, pentru a promova patrimoniul turistic al judeţului nostru”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

De asemenea, Andrei Ando, directorul executiv al Direcţiei de Comunicare şi Strategii, a anunţat că în perioada următoare, la Consiliul Judeţean Arad, va avea loc o acţiune comună pentru a marca intrarea în anul Centenarului Marii Uniri.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.