Probleme mari în județ: Pâncota a rămas fără centru de vaccinare

Probleme mari în județ: Pâncota a rămas fără centru de vaccinare

Localitatea Pâncota din județul Arad a rămas fără centru de vaccinare, deschiderea acestuia fiind amânată fără a fi comunicată o dată ulterioară.

Mihai Fifor, deputat al PSD Arad, susține că degeaba se chinuie primarul Dan Pocrișer, din Pâncota, să asigure tot ce e nevoie pentru vaccinarea cetățenilor dacă „Guvernul Incompetenței Naționale nu vrea sa își facă datoria”.

Fifor spune că se confirmă avertismentul PSD din campanie, potrivit căruia un Guvern incapabil să gestioneze pandemia nu poate fi capabil nici în gestionarea vaccinării.

„Acest Guvern struțo-cămilă de dreapta poartă întreaga responsabilitate a haosului vaccinării iar seniorii noștri rămân zilnic expuși riscurilor pentru că Executivul a ales să își bată joc inclusiv de primării. Pe lângă multe alte nebunii, cum este platforma informatică cu deficiențe grave de funcționare și haosul generalizat în comunicare, un oraș important din județul Arad precum Pâncota a rămas fără centru de vaccinare, în ciuda eforturilor organizatorice ale primarului Dan Pocrișer. Edilul pregătise punctul de vaccinare în clădirea Centrului de zi pentru copii când deodată este anunțat că deschiderea centrului s-a amânat fără a se comunica o dată ulterioară. Dumnezeu cu mila! Jumătatea lui februarie? Și atunci mai îndrăznesc să vorbească despre eficiență, protecție față de categoriile vulnerabile? În Arad din 28 centre preconizate funcționează la nivel județean doar 5, din care, în momentul în care scriu aceste rânduri, singurele opțiuni pentru programarea pe platformă rămân Lipova, Sebiș și Chișineu Criș. Bătaie de joc pe toate fronturile!”, afirmă deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.