Mai multe articole din rubrica "" ↑

PROBLEME MARI pentru un salon de MASAJ EROTIC din Arad. A intervenit POLIȚIA

PROBLEME MARI pentru un salon de MASAJ EROTIC din Arad. A intervenit POLIȚIA

Un cunoscut salon de masaj erotic din Arad a fost sancționat a doua oară de către autorități.

În urma unui control tematic efectuat de către Direcția Generală Poliția Locală Arad în data 28.08.2019 , o societate comercială cu sediul în Arad deținătoarea unui salon de masaj, a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor OG.99/2000 actualizată și a fost dispusă măsura complementară de suspendare a activității până la data autorizării.

La începutul acestei săptămâni polițiștii locali cu atribuții în domeniul activităților comerciale, au verificat respectarea măsurii de suspendare a activității dispusă prin procesul verbal din data de 28.08.2019. S-a constat că agentul economic nu respectă măsura suspendării activității, fapt pentru care s-a întocmit un proces verbal de constatare și sancționare a contravențiilor pentru încălcarea prevederile OG.99/2000 art.73, pct.23: ,,desfășurarea oricărui exercițiu comercial în perioada suspendării activității comerciale, cu amenda prevăzută la pct. 1 lit. a)-e), caz în care limitele minime și maxime se dublează, iar veniturile realizate ilicit în perioada dintre data suspendării activității comerciale și momentul constatării contravenției se confiscă și se fac venit la bugetul de stat”, informează DGPLA.

În acest context, agentul economic a fost sancționat cu amendă și s-a dispus măsura complementară de confiscarea veniturilor realizate ilicit între data suspendării activității și momentul constatării, în sumă de 71.915 lei.

Referitor la sesizările transmise de arădeni privind continuarea activității societăților comerciale a căror activitate a fost suspendată de către agenții constatatori ai PMA, Direcția Generală Poliția Locală Arad informează că măsura suspendării este la rândul său suspendată după introducerea contestației în instanță și până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești.

 

Loading...
  1. or vrut si comunitarii pe gratis la fetite si nu le-a mers :))))))

    Raspunde
  2. COMUNITARII NU AU FATA PENTRU FETITE.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.