Procurorii DIICOT au DESTRUCTURAT încă o grupare INFRACȚIONALĂ. Dețineau peste 15.000 de euro și sute de DROGURI

Procurorii DIICOT au DESTRUCTURAT încă o grupare INFRACȚIONALĂ. Dețineau peste 15.000 de euro și sute de DROGURI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Arad și procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracțională specializată în comercializarea de droguri de risc, mare risc și substanțe cu efect phihoactiv.

Peste un kilogram de substanțe cu efect psihoactiv și 234 de doze cu astfel de substanțe, 16 comprimate ecstasy, 5.400 de lei și 14.630 de euro au fost ridicați în urma a 11 percheziții efectuate în Arad.

La data de 24 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au efectuat 11 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri și substanțe psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, 4 femei și 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 46 de ani, toți din Arad, ar fi deținut și comercializat droguri de risc, mare risc și substanțe psihotrope, pe raza județului Arad.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.018 grame de substanță cu efect psihoactiv, 234 de doze substanță cu efect psihoactiv și 16 comprimate ecstasy.

De asemenea, au fost indisponibilizați 5.400 de lei și 14.630 de euro, sume susceptibile a provenit din activitatea infracțională.

Membrii grupării au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. Arad, pentru audieri.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Arad și polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.