Procurorul şef al DNA, Codruța Kovesi SPIONATĂ de foşti AGENȚI MOSSAD?!

Procurorul şef al DNA, Codruța Kovesi SPIONATĂ de foşti AGENȚI MOSSAD?!

Mai multe informații cu privire la posibile amenințări la adresa procurorului șef al DNA Laura Codruța Kovesi din partea a patru foști agenți Mossad au apărut în presă.

Potrivit unor surse judiciare „s-au exercitat acte de hărţuire în vederea intimidării”, fiind întreprinse activităţi de spionare a comunicaţiilor, în special în rândul unor persoane apropiate Codruţei Kovesi.

Persoanele care ar fi exercitat actele de hărţuire ar fi foşti agenţi ai serviciului de informaţii externe al Israelului, Mossad.

Iniţial, Kovesi ar fi sesizat instituţiile abilitate, după ce mai multe persoane din anturajul acesteia ar fi primit e-mailuri de intimidare, cu scopul de a ajunge la informaţii privind viaţa profesională şi personală a Laurei Codruta Kovesi pentru a compromite.

Procurorii DIICOT au început investigaţii  în acest caz, pentru a stabili cine sunt aceste persoane care au pus la cale spionarea comunicaţiilor şi intimidarea procurorului şef al DNA.

Procurorul-sef al DNA a precizat, referitor la informaţiile apărute în presă că a fost vorba despre o „încercare nereuşită”.

Patru cetăţeni israelieni sunt anchetaţi de DIICOT pentru spionarea comunicaţiilor şi tentative de compromitere a procurorului-șef al DNA.

Doi dintre suspecţi au fost prinşi sâmbătă seara în camera lor de hotel din centrul Capitalei, unde aveau aparatura electronică.

Tribunalul Bucureşti a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă.

Creierul afacerii, fostul şef Mossad Meir Dagan nu va fi tras la răspundere, fiindcă ar fi murit între timp.

SRI şi DIICOT încearcă acum să dea de cel de-al patrulea suspect.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.