Produse IKEA vândute pentru o CAUZĂ NOBILĂ. De UNDE le poți CUMPĂRA la ARAD

Produse IKEA vândute pentru o CAUZĂ NOBILĂ. De UNDE le poți CUMPĂRA la ARAD

O asociație arădeană destinată copiilor cu autism vinde produse IKEA, banii încasați ajungând la copiii diagnosticați cu această boală.

Asociația Adam, căci despre aceasta este vorba, s-a format datorită nevoii de terapie și integrare a copiilor cu autism din Arad. Bazele organizației au fost puse în urmă cu un an de zile de un grup de părinți ce doresc îmbunătățirea serviciilor pentru copiii cu autism.

De curând, a fost deschis un magazin în care sunt vândute diverse produse provenite din donații, banii încasați ajungând la copiii cu autism. Magazinul este situat pe Calea Aurel Vlaicu, chiar lângă magazinul Profi, fiind deschis de luni până vineri între orele 10 și 18.

„Susținem acest proiect prin diferite modalități de finanțare inclusiv prin comercializarea produselor IKEA, C&A, RECOR și nu numai pe care le dobândim din Belgia”, afirmă fondatorii asociației.

Asociația Adam țintește la crearea unui centru de diagnostic, terapie, educație și integrare a copiilor cu autism din Arad. Pentru cei care doresc să doneze financiar ori să facă plăți online în contul programelor de recuperare pentru copii cu autism, iată care sunt conturile spre care se pot face astfel de transferuri bancare:

Asociația Adam – BANCA TRANSILVANIA

CONT IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0380357501

CONT EURO: RO53BTRLEURCRT0380357501

Foto: Arhivă (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.