PROFĂ de limba franceză ACUZATĂ că ar fi ÎNTREŢINUT RELAŢII SEXUALE cu minori. Reacţia CONDUCERII şcolii!

PROFĂ de limba franceză ACUZATĂ că ar fi ÎNTREŢINUT RELAŢII SEXUALE cu minori. Reacţia CONDUCERII şcolii!

O profesoară de 36 de ani este acuzată că ar fi întreţinut relaţii intime cu patru dintre elevii săi minori.

Cadrul didactic a fost trimis în judecată pentru comportament cu tentă sexuală faţă de elevii săi. Până la pronunţarea sentinţei, profesoara din Stirling (Ontario) nu are voie să ia contact cu băieţi care nu au împlinit 18 ani şi nici să meargă în locurile frecventate de minori. Ea îşi poate părăsi locuinţa doar în compania unuia dintre părinţii săi.

Procurorii susţin că Jacyln McLaren (36 de ani), cunoscută ca Jackie Jones a profitat din 2013 şi până în prezent de statutul de dascăl pentru a-i convinge pe elevii săi minori să participe la activităţi cu tentă sexuală.

Anchetatorii ar fi găsit la profesoară acasă imagini pornografice cu minori. Potrivit unor surse apropiate anchetei, există dovezi clare care o incriminează pe femeie cu privire la un comportament inadecvat faţă de un tânăr de 16 ani şi că ar fi întreţinut relaţii intime cu un altul de aceeaşi vârstă.

Conducerea şcolii unde profesoara era angajată a anunţat că aceasta nu mai predă momentan şi a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse cadrului didactic.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.