Profesionalizarea administrației arădene, confirmată de obținerea certificării ISO 9001:2015

Profesionalizarea administrației arădene, confirmată de obținerea certificării ISO 9001:2015

Conducerea Consiliul Județean Arad a anunțat că a oținut recent certificarea ISO 9001:2015.

Consiliul Județean Arad a primit certificat de conformitate cu privire la implementarea cerințelor standardului internațional de calitate ISO 9001:2015. Certificatul a fost acordat începând cu data de 14 iulie 2020 și este valabil până la data de 13 iulie 2023, dată până la care, la Consiliul Județean Arad, se vor efectua audituri de supraveghere și audituri interne ale calității.

„Această certificare are în spate o muncă foarte susținută, o colaborare lărgită a tuturor Direcțiilor de specialitate din Consiliul Județean Arad, și mai ales o implicare a echipei de proiect. Astăzi, o astfel de certificare trebuie să constituie o normalitate pentru o instituție publică, fiindcă ea asigură un flux corect și eficient de documente, îndeplinirea unor proceduri. În general, este vorba despre o sistematizare și eficientizare a muncii. În urmă cu patru ani, când am câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, promiteam profesionalizarea administrației, iar certificarea aceasta ISO 9001:2015 demonstrează că ne-am ținut de cuvânt și că este corect ceea ce facem”, a declarat Iustin Cionca (foto), președintele Consiliului Județean Arad.

Loading...
  1. Degeaba faceti rost de certificate, daca oamenii pe care ii puneti in functie sunt de doi bani. Pana nu veti invata cate ceva despre o meritocratie reala hartiile nu va ajuta la nimic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.