Profeţiile lui Nostradamus care SE ÎNTÂMPLĂ ACUM! Europa este ÎNGROZITĂ!

Profeţiile lui Nostradamus care SE ÎNTÂMPLĂ ACUM! Europa este ÎNGROZITĂ!

Cel mai cunoscut profet al tuturor timpurilor, Nostradamus, a prezis o serie de evenimente care îngrozesc în aceste săptămâni Europa.

Nostradamus a prezis evenimentele din Peninsula Crimeea şi consecintele dezastruoase ale acestora. După evenimentele care au avut loc în Ucraina, un grup de cercetători ruşi şi francezi a descifrat într-o cheie nouă catrenele lui Nostradamus.

A devenit clar că, în catrenele sale, se vorbeşte despre o serie de conflicte care vor avea lor pe pământurile aflate la nord de Marea Neagră, care vor fi însoţite de multă violenţă. Acestea vor sta la baza izbucnirii celui de-al treilea război mondial, scrie Sanovnik.

Conform cuvintelor profetului, în acest război Europa va fi nimicită. În conflict va fi folosită o nouă armă biologică: o nouă formă de ciumă, necunoscută până acum.

Când Nostradamus făcea aceste predicţii, Crimeea se afla încă sub stăpânirea Imperiului Otoman. Crimeea a fost închinată Înaltei Porţi între 1447-1774. După această perioadă, intră sub influenţă rusă, eveniment prezis de profet.

Cercetătorii francezi care descifrează catrenele lui Nostradamus spun că în pământurile Crimeii se ascunde o energie puternică de origine extraterestră. Aceasta este cauza evenimentelor din Peninsulă şi va conduce la izbucnirea unui nou război mondial. Puterea energiei este atât de mare încât va afecta toată lumea şi va întuneca conştiinţa oamenilor.

Printre cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus este şi ucraineanul Alexander Lazarev. El spune că în al treilea război mondial se vor folosi toate tipurile de arme: biologice, chimice, nucleare. Până în 2016, populaţia Europei va fi redusă la minimum. Puţinii supravieţuitori vor suferi de diferite boli. Sfârşitul războiului va fi în 2025, crede el.

Cercetătorii francezi, în schimb, dau o şansă umanităţii de a alege. Conform catrenelor lui Nostradamus, va exista un Mesia, care se va naşte în Coreea. Dacă umanitatea îl va accepta şi îşi va da seama că este noul Iisus Hristos, atunci războiul va fi evitat.

Sursa: Ziare.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.