Prognoza meteo până după Crăciun. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo până după Crăciun. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Institutul Naţional de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice și la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, centrale și la munte.

Săptămâna 5 – 12 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în întreaga țară.

Săptămâna 12 – 19 decembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în întreaga țară.

Săptămâna 19 – 26 decembrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în nord-estul țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în întreaga țară.

  1. […] cazinou. Dacă ești nou pe scena jocurilor de noroc online, vei avea o imagine completă pentru o experiență mai bună la cazinourile […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.