PROGNOZA METEO pe o lună. Cum va fi VREMEA până în 9 martie

PROGNOZA METEO pe o lună. Cum va fi VREMEA până în 9 martie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis zilele trecute prognoza meteo pe o lună.

Potrivit meteorologilor, în general vremea va fi mai caldă decât ar fi fost normal să fie temperaturile în această perioadă.

Săptămâna în curs

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul, sud-vestul și extremitatea vestică a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar, local, în regiunile intracarpatice, dar mai ales în extremitatea nordică a țării. În restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în jumătatea sudică a țării și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele specifice acestui interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile sudice și vestice și apropiat de cel normal pentru această perioadă în celelalte regiuni.

Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toată țara.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a țării și apropiate de cele normale ale perioadei în celelalte regiuni.

Sursa: Realitatea.net

Loading...
Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.