Program de lucru RETIM pentru 24 ianuarie 2024 și recomandări pentru sezonul rece

Program de lucru RETIM pentru 24 ianuarie 2024 și recomandări pentru sezonul rece
  • În data de 24 ianuarie 2024, colectarea deșeurilor se va face conform graficelor, fără modificări în program, iar cetățenii sunt rugați să scoată la limita de proprietate recipientele de colectare
  • Regulile de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare pentru județul Arad sunt disponibile pe site
  • Pentru plata facturilor RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul retim.ro sau a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago

Colectarea deșeurilor

RETIM informează toți clienţii, persoane fizice și juridice că în data de 24 ianuarie 2024, colectarea deșeurilor se va realiza conform programului normal. Astfel, echipajele RETIM care colectează deșeurile municipale vor fi în teren, conform programelor de colectare stabilite pentru fiecare fracție în parte.

Birouri de relații clienți și casierii

Biroul de relații clienți – Contractare din Arad și casieria din Arad vor fi închise în ziua de 24 ianuarie 2024, când se va face o schimbare de sistem informatic.Programul normal se va relua de joi, 25 ianuarie 2024.

Regulile de colectare rămân în vigoare

Și în zi de sărbătoare RETIM reamintește că regulile de colectare separată a deșeurilor sunt:

  • Deșeurile reciclabile trebuie să fie depozitate în recipienții prevăzuți în contract: pubele sau saci, golite, clătite, pliate, turtite sau strivite. Sacii galbeni pentru colectare trebuie să fie legați, pubelele să fie închise, pentru a preveni umezirea conținutului în caz de ploaie sau ninsoare.
  • Deșeurile reziduale pot îngheța în pubele din cauza umidității ridicate, dacă sunt depozitate la exterior. RETIM recomandă utilizatorilor să țină recipientele în locuri adăpostite și să le scoată la limita de proprietate pentru colectare, conform programului obișnuit.

Regulile complete de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare pentru județul Arad sunt disponibile pe site-ul retim.ro.

Plata facturilor RETIM online

Compania reamintește tuturor clienților săi, persoane fizice și juridice, că își pot activa factura electronică în mai puțin de un minut, pe site-ul retim.ro, în secțiunea „efactura”, reducând impactul asupra mediului, prin reducerea consumului de hârtie și a resurselor pentru transport și distribuție.

Pentru plata facturilor RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul retim.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Contact

Pentru orice întrebări sau sesizări legate de colectarea deșeurilor, RETIM poate fi contactată prin Call Center la numărul de telefon +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00–19:00sau prin email la arad@retim.ro.

Despre RETIM

Înființată în 1997, RETIM Ecologic Service S.A. are o experiență și dotare tehnică semnificativă pentru a presta servicii de salubrizare eficiente, respectând un sistem de management integrat a gestionării deșeurilor la standardele europene în județul Arad.

RETIM face parte din RER Ecologic Group. Compania a fost înființată în anul 1994 de concernul german RWE, ce desfășoară activități în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și companiile: REBU, RERVEST, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA, iar în present are aproximativ 3.000 de angajați.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.