Program de Studiu al Biologiei, la UVVG Arad

Program de Studiu al Biologiei, la UVVG Arad

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad oferă în cadrul Facultății de Medicină, un program de studiu al biologiei.

„«Celula este unitatea structurală și funcțională a organismului. Gena este unitatea de bază a eredității. Evoluția este motivul apariției sau extincției speciilor pe Terra» –  Aceasta este teoria fundamentală a biologiei, printre primele noțiuni pe care le auzim în școală.

Biologia reprezintă studiul vieții și a organismelor vii, acea știință care poate răspunde la marile întrebări ale filosofilor: ce este viața?, cum funcționează?, ce înseamnă evoluția? … și multe altele.

Pe durata a 3 ani, programul de studiu BIOLOGIE, din cadrul Facultății de Medicină a UVVG Arad, îşi propune să faciliteze însuşirea de metode, deprinderi şi abilități, care să permită absolvenților să devină specialişti în biologie, la finele cărora aceștia vor susține un examen de licență.

Obiectivul general al programului de studiu constă în formarea de resurse umane înalt calificate în domeniul biologiei, prin cunoașterea organismelor din punct de vedere structural-funcţional, al diversităţii, relaţiilor dintre organism şi mediu etc.

Astfel, pe lângă sectoarele de cercetare în biologia teoretică și aplicativă, absolvenții noștri vor putea opta pentru locuri de muncă în învățământul preuniversitar și universitar, laboratoare de analize biomedicale, biolog, etc. https://www.uvvg.ro/facultatea-de-medicina/biologie/, se arată într-un comunicat de presă al UVVG Arad.

Înscrierile au fost reluate din 29 august

Pentru informații suplimentare puteți scrie pe adresa de email admitere@uvvg.ro  și/sau suna la numerele de telefon +4/0748988884 , sau +4/0257280373.

De asemenea, reprezentanții uniersitățiivor fi prezenți și la centrele de înscriere din Arad, și de la filiale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.