Programări online la Pașapoarte, Permise și Apostilă, printr-un simplu click

Programări online la Pașapoarte, Permise și Apostilă, printr-un simplu click

Arădenii interesați de preschimbarea pașapoartelor, de obținerea permiselor auto sau a apostilei trebuie să știe că au posibilitatea să se programeze online.

Afluxul de cetățeni interesați de preschimbarea pașapoartelor, înregistrat în special pe perioada lunilor de vară, a constituit o preocupare prioritară pentru prefectul județului Arad, Florentina Horgea.

Interesată de micșorarea timpului de așteptare în fața ghișeelor Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Arad, Florentina Horgea a demarat, cu sprijinul personalului Serviciului, respectiv cu implicarea specialiștilor din cadrul instituției prefectului, elaborarea unui program online prin care cei interesați să se poată programa în timp util pentru depunerea documentelor necesare preschimbării solicitate. În același timp, a fost operaționalizat și programul care va facilita accesul celor interesați la Serviciile Apostilă, respectiv Permise și Înmatriculări Auto.

„Cetățenii interesați de preschimbarea pașapoartelor, de obținerea permiselor auto sau a apostilei trebuie să știe că au posibilitatea să se programeze online la serviciile de resort, printr-un simplu click, accesând pagina Instituției Prefectului Județului Arad – www.ar.prefectura.mai.gov.ro După introducerea datelor personale solicitate, persoanele care au finalizat programarea cu succes vor primi un mesaj de confirmare”, a declarat Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.